ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΑΙΝΕΤΑΙ – ΒΙΝΤΕΟ

 

11 νεκροί σε μια σειρά από δράσεις του YPG στο Άφριν

Μαχητές του YPG πραγματοποίησαν στο Άφριν μια σειρά από δράσεις κατά των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων και των συμμοριών τους. Στις δράσεις αυτές ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκαν τουλάχιστον 11 στρατιώτες και συμμορίτες.

Το Κέντρο Τύπου του YPG ανακοίνωσε πως οι δράσεις αυτές έγιναν στο χρονικό διάστημα 5-8 Ιουλίου. Σε ανακοίνωση του Κέντρου Τύπου του YPG, ανακοινώνεται πως σε δράσεις που είχαν στόχο τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και τις συμμορίες τους, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 11 εισβολείς.

Το YPG παρέθεσε ως εξής τις δράσεις και τα αποτελέσματα τους:

¨Στις 5 Ιουλίου σε στρατιωτική βάση που βρισκόταν μεταξύ των χωριών Τζιντιρέσε και Έτμα, ελεύθερος σκοπευτής μας πραγματοποίησε δράση κατά συμμοριτών που φυλούσαν σκοπιά. Ως αποτέλεσμα της δράσης ένας συμμορίτης σκοτώθηκε.

Στις 6 Ιουλίου οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν αποτελεσματική δράση κατά της συμμορίας Φιρκέτ Χεμζέ πάνω στον δρόμο Άφριν-Ράτζο. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις συμμορίτες νεκροί.

Στις 7 Ιουλίου οι δυνάμεις μας σε περιοχή της επαρχίας Μπιλμπίλε του Άφριν, σταμάτησαν όχημα, στο οποίο βρισκόταν αρχισυμμορίτης επικεφαλής των δήθεν ¨Ειδικών Δυνάμεων¨. Ο αρχισυμμορίτης Μουχάμεντ Ελ Σουλεϊμάν σκοτώθηκε και κατασχέθηκαν το όπλο του και διάφορα έγγραφα. Την ίδια μέρα οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν σαμποτάζ σε σημείο ελέγχου της συμμορίας Ασεφάτ Ελ Σιμάλ στον λόφο Κεστέλε της επαρχίας Σερά. Ως αποτέλεσμα εντοπίσθηκε πως σκοτώθηκαν δύο συμμορίτες, οι Ομέρ Κινόβε και Ιμπραήμ Κίνο που κατάγονταν από το Αζάζ.

Την ίδια μέρα δυνάμεις μας έβαλαν στο στόχαστρο στρατιωτικό κομβόι που κινούνταν στον δρόμο Ράτζο-Έφριν. Στην δράση που έγινε κατά οχήματος που βρισκόταν στην περιοχή για να μετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση, σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες.

Στις 8 Ιουλίου στην επαρχία Μαμπάτα, οι μονάδες μας πραγματοποίησαν δράση κατά στρατιωτικού κομβόι που είχε βγει για στρατιωτική επιχείρηση. Ως αποτέλεσμα της δράσης σκοτώθηκε ένας εισβολέας Τούρκος στρατιώτης και ένας τρομοκράτης-μέλος της συμμορίας Εχράρ Σερκίγιε¨

Το Κέντρο Τύπου του ΥPG ανακοίνωσε πως στις 2515 έχουν φτάσει οι απώλειες του τουρκικού στρατού και των συμμοριών του στο Άφριν, από τις 20 Ιανουαρίου που άρχισε η τουρκική εισβολή ως τώρα.

 

https://anfturkce.com/rojava-surIye/ypg-den-efrin-de-bir-dizi-eylem-11-oelue-110630

10/7/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email