ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΙΑΛΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου 9/7/2018

Αλήθεια αν ήταν ο γιός της στην Αδριανούπολη θα πήγαινε; Αν ήθελε να δώσει ένα μήνυμα θα πήγαινε μαζί με κάποιον από τους γονείς των Μητρετώδη-Κούκλατζη. Τώρα τα μηνύματα που δίνονται είναι αντίθετα, πως δηλαδή δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό η σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Πάντως οφείλουμε να πούμε πως ανάλογη ήταν η γραμμή του θανόντος Κων/νου Μητσοτάκη.  Στις 18/6/1992 σκοτώθηκε ηρωικά ο υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς, υπερασπιζόμενος την πατρίδα απέναντι στα εχθρικά τουρκικά αεροσκάφη. ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ακριβώς μέρα ο τότε πρωθυπουργός Κων/νος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Τουρκία και συναντήθηκε με τον Οζάλ ενώ είχε πει πως ¨ήταν έναν μεμονωμένο γεγονός που δεν πρόκειται να επηρεάσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις¨…

Και για να μην νομίσει κανείς πως  αερολογούμε δείτε πως η ιστοσελίδα της τουρκικής πρεσβείς στην Αθήνα έχει καταγεγραμένη την τότε ιδιωτική επίσκεψη Μητσοτακη¨….

 

Δεν κατηγορούμε τόσο ούτε τον θανόντα, ούτε την κ. Μπακογιάννη.

Κατηγορούμε όμως σφόδρα αυτούς που είτε από προσωπικό συμφέρον, είτε από άγνοια, είτε από ανοησία τους κατέστησαν ως μια από τις κυρίαρχες οικογένειες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Κατηγόρησε λέει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη πως είναι ¨Όρμπαν¨ !!!

Ναι φτυστός είναι…

Μακάρι να ήταν Όρμπαν !

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email