700% αύξηση στην σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών επί κυβερνήσεων του ΑΚΡ

 

 

700% αύξηση στην σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών επί κυβερνήσεων του ΑΚΡ

Κατά 700% αυξήθηκαν στο διάστημα των κυβερνήσεων  του ΑΚΡ οι περιπτώσεις βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, ενώ στα δικαστήρια οι περισσότερες υποθέσεις καταλήγουν σε ατιμωρησία.

Ενώ οι σχετικές με την βία και την σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών προτάσεις νόμου που υποβάλλουν στην βουλή τα κόμματα της αντιπολίτευσης, απορρίπτονται από την κυβέρνηση του ΑΚΡ.

Στην Τουρκία ιδιαίτερα στην περίοδο του ΑΚΡ, διαδόθηκαν οι περιπτώσεις παιδικής εκμετάλλευσης, δολοφονιών και παιδικών γάμων.  Το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει στην Τουρκία η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και οι δολοφονίες τους, αποκαλύφθηκε πάλι πρόσφατα, όταν η 8 ετών Εϊλούλ Γιαλίκαρα εξαφανίστηκε στο Πολατλί της Άγκυρας στις 22/6  και βρέθηκε μια εβδομάδα μετά σκοτωμένη, αλλά και όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα της 4 ετών Λεϊλά Αϊντεμίρ εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού (15 Ιουνίου).

Τα 9 παιδιά στην παιδική εστία  των Σουλεϊμαντζί (γνωστοί για την φιλία του με το ΑΚΡ) , τα 45 άτομα στις εστίες του ιδρύματος Ensar στο Δ.Σ. του οποίου μέλος είναι και ο γιός του Ταγίπ Ερντογάν-Μπιλάλ Ερντογάν, τα 30 παιδιά στο Αντίγιαμαν και το ένα παιδί στο Αϊδίνιο που βιάστηκαν επί 3 έτη από 200 άτομα, όπως και τα 115 παιδιά που έμειναν έγκυες σε νοσοκομείο στην περιοχή Κιουτσούκτσεκμεζέ της Κωνσταντινούπολης , είναι μόνο μερικές από τις εκατοντάδες περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

Η Τουρκία βρίσκεται τρίτη στον κόσμο στην σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών , ενώ στα τελευταία 10 έτη με άδεια από το κράτος 482.802 ανήλικα κορίτσια παντρεύτηκαν, ενώ στην περίοδο 2007-2017 σε γέννες κοριτσιών κάτω των 17 ετών,, γεννήθηκαν 2.404 νεκρά μωρά.  Στην Τουρκία όπου το ένα στα τρία παιδιά πέφτει θύμα βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η κυβέρνηση του ΑΚΡ αντί να παρεμποδίσει την εκμετάλλευση και τις δολοφονίες, απέρριψε όλες τις προτάσεις της αντιπολίτευσης για διερεύνηση, λες και υποστήριζε τους βιαστές παιδιών.

……………….

https://anfturkce.com/kadin/akp-iktidarinda-cocuklara-yoenelik-istismar-yuezde-700-artti-110359

4/7/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email