ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΟΡΤ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ !

 

Εντυπωσιακός ισχυρισμός: Μου πήραν κατάθεση επειδή φόρεσα σορτ στην φοιτητική εστία

Η Μπεϊτούλ Τζειλάν (20) που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Σακάριας, πως στην φοιτητική εστία που έμενε, την κάλεσαν για κατάθεση, επειδή φόρεσε σορτ. Η Μπεϊτούλ Τζειλάν περιέγραψε στα σόσιαλ μίντια τα όσα συνέβησαν με τον διευθυντή της εστίας και είπε πως πλέον έκοψε την σχέση της με την εστία.
Η Μπεϊτούλ Τζειλάν που σπουδάζει μηχανικός μεταλλουργίας στο πανεπιστήμιο της Σακάριας, ενώ παρέμενε ως φιλοξενούμενη στην εστία Αρίφ Νιχάτ που υπάγεται στην Υπηρεσία Εστιών Kredi, προειδοποιήθηκε από την διοίκηση της εστίας διότι της είπαν δεν φέρθηκε σύμφωνα με τους κανόνες.  Στην ¨φόρμα κατάθεσης¨ που επιδόθηκε από την εστία στην Μπετούλ Τζεϊλάν, αναφέρονται τα εξης: ¨Παρακαλούμε για την έγγραφη κατάθεση σας διότι όπως αναφέρεται στο πρακτικό της 4/6 δεν φερθήκατε σύμφωνα με τους κανόνες στην εστία Αρίφ Νιχάτ όπου φιλοξενείσθε και δείξατε ασέβεια προς την διοίκηση της εστίας στις προειδοποιήσεις που σας έγιναν¨.

Η Μπετούλ Τζεϊλάν στην φόρμα απάντησε ως εξής:

¨Επιθυμώ να αναφέρω πως διατηρώ μέχρι τέλους τον σεβασμό μου.  Ακόμη και όταν κλήθηκα από την Ν.Γ. στο γραφείο της επειδή φορούσα σορτ, περίμενα με υπομονή να ακούσω αυτά που ήθελε να πει. Εντέλει η ίδια με αγενή τρόπο συνέδεσε το σορτ που φορούσα με το αίμα, την τιμή και την αξιοπρέπεια των στρατιωτών μας. Η ίδια είναι μια γυναίκα που φορά την μουσουλμανική μαντίλα και αυτό το σέβομαι, δεν έχω την πολυτέλεια να μην το σεβαστώ. Αυτό θα ήταν ασέβεια εκ μέρους μου. Η ίδια όμως μου είπε πως ενοχλείται από εμένα και ότι η ελευθερία μου είναι περιορισμένη. Σίγουρα δεν συμφωνώ. Εγώ δεν έκανα κάποια κίνηση να περιορίσω την ελευθερία κανενός. Και δεν το κάνω ποτέ. Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες που μου απευθύνουν. Θέλω να ξέρουν πως θα συζητήσω με αρμόδια άτομα. Ελπίζω να υπάρξει ένας κόσμος που θα συζητούνται θέματα πιο σημαντικά από την ενδυμασία. Να κρατήσετε για εσάς τις ανώμαλες σκέψεις σας.

 

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1017682/Carpici_iddia__Yurtta_sort_giydigim_icin_ifadem_alindi.html

5/7/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email