ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ ΚΑΤΑ ¨ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ¨ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Αυτός είναι που μας κυβερνά…. Αυτός είναι που αποφασίζει για όλα σε εμάς… Ο στρατός είναι ο δικός του στρατός… Η αστυνομία είναι η δική του αστυνομία… Ο πρέσβης του είναι ουσιαστικά νομάρχης εδώ…. Τα χρήματα μας είναι τα χρήματα του… Το κεφάλαιο μας κεφάλαιο του… Ο πληθυσμός πληθυσμός του… Γιατί να αφήσω εκείνον και να κοιτάω τις μαριονέτες του;  Για όσο διαρκούσαν οι εκλογές μας (σχ. μεταφρ. : εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης) δεν ενδιαφέρθηκα καθόλου). Να όμως που πάλι το κακό έσκασε πάλι πάνω μας !

Σήμερα η εφημερίδα μας ανακλήθηκε!  Με απόφαση του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου… Για ποιο λόγο ;   Διότι ενώ λέει ισχύει η προεκλογική απαγόρευση ένας φίλος μας ‘έγραψε μερικές γραμμές…Μόνο μερικές φράσεις…. Στήριξε λένε έναν υποψήφιο δήμαρχο !

Μας κατήγγειλε το κόμμα UBP… Αυτό μου φάνηκε σαν πρόφαση.  Προφανώς η ταραχή προκλήθηκε από το πρωτοσέλιδο μας… Διότι το πρωτοσέλιδο μας ήταν όλο για τις εκλογές στην Τουρκία και ήταν πλήρες από φωτογραφίες και επικεφαλίδες κατά του Ερντογάν. .. Βέβαια αυτό δεν μπορούσαν να το προβάλλουν ως δικαιολογία και να μαζέψουν τα φύλλα της εφημερίδας μας… Για αυτό και βρήκαν άλλο λόγο…

Και έβαλαν τους αστυνομικούς να μαζέψουν την εφημερίδα από τα γραφεία μας…

Σενέρ Λεβέντ

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Haziran%202018/25%20Haziran%202018%20Pazartesi.pdf

25/6/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email