ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ…

 

 

Τα σκάφη άνοιξαν πανιά για 13η φορά προς την ελληνοτουρκική φιλία

 

Τελείωσε  οι αγώνες ιστιοπλοΐας, το 13 Διεθνές Κανάλι Ρεγκάτα 2018 που οργάνωσαν από κοινού ο Διεθνής Ναυτικός Όμιλος Μαρμαρίδας (MIYC) και ο Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου.

Στους αγώνες μετείχαν 9 σκάφη από την Ελλάδα, 5 από την Τουρκία και 1 από την Ρωσία με συνολικα 110 αθλητές. Οι αγώνες διήρκεσαν 3 μέρες και ολοκληρώθηκαν στο χωριό.

Στην δήλωση που έκανε στο πρακτορείο Αναντολού ο πρόεδρος του MIYC-Ιχσάν Καλαϊτζι, είπε πως οι αγώνες έγιναν και στο μπαϊράμι και υπό βροχή και υπό πολύ αέρα.

Ο Καλαϊτζί είπε πως οι αγώνες ανάμεσα σε ιστιοπλόους από Ρόδο και Μαρμαρίδα, που άρχισαν για να αναπτύξουν την φιλία, γίνονται εναλλάξ ένα χρόνο στην Ρόδο και τον επόμενο στην Μαρμαρίδα.
Ο Καλαϊτζί είπε πως για χάρη της ελληνοτουρκικής φιλίας άνοιξαν πανιά για 13η φορά και πρόσθεσε: ¨Αγωνίστηκαν 15 σκάφη με τα 9 να είναι από Ελλάδα και ένα από Ρωσία. Στις 3 μέρες κάναμε 4 αγώνες. Στην πρώτη μέρα έγιναν δύο αγώνες. ….Στην δεύτερη μέρα αγωνιστήκαμε με βροχή , βραχήκαμε αλλά όλοι το διασκεδασαν.Την τελευταία μέρα κάναμε μια σύντομη διαδρομή και ολοκληρώθηκαν έτσι οι αγώνες. Μουσαφίρηδες Έλληνες είχαμε και στην επιτροπή των διαιτητών. Εμείς τον επόμενο χρόνο θα είμαστε μουσαφίρηδες στην Ρόδο¨.

18/6/2018

https://www.sondakika.com/haber/haber-yatlar-13-ncu-kez-turk-yunan-dostluguna-yelken-10961429/

 

Σχ: Όπως τα λέει ο άνθρωπος είναι τα πράγματα. ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ. Τι άλλο να θέλει ο Νεοέλληνας; 

Άλλωστε η Αδριανούπολη όπου είναι φυλακισμένοι οι Μητρετώδης και Κουκλατζης ,πέφτει μακριά από εκεί…

Οι ελληνόφωνοι άρχισαν και πάλι σιγά-σιγά να επιστρέφουν στις αγορές της Τουρκίας,  αρχίζουν και πάλι κάποιοι τις ανούσιες και επιβλαβείς εκδηλώσεις  ελληνοτουρκικής φιλίας…

Σε λίγο τους στρατιωτικούς μας μόνο οι μάνες τους θα τους θυμούνται…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email