Οι κατσαπλιάδες, κομιτατζήδες και εθνικιστές των Σκοπίων, «οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι» της Αθήνας και ΕΜΕΙΣ…..

Θ. Μαλκίδης

Ο Μενέλαος Λουντέμης γράφει στο χθες για το σήμερα: «Τα τελευταία  χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν».

Τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και τα αυριανά σε όλην την Ελλάδα,  είναι μία απόδειξη ότι Εμείς, μπορούμε να αντισταθούμε στους λωποδύτες που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας και στους  Γκαίμπελς του εσωτερικού, εντός και εκτός Βουλής,  οι οποίοι  αφού μετά τα Μνημόνια παρέδωσαν την Ελληνική οικονομία, τώρα θέλουν να παραδώσουν  τη Μακεδονία και αύριο το Αιγαίο, τη Θράκη, την Κύπρο.

Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι στα συλλαλητήρια μίλησε και θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός ο οποίος  δε θα αφήσει να περάσει η κλοπή του εξωτερικού και ο ολοκληρωτισμός του εσωτερικού.

 

Υ.Γ. Την αυριανή μου ομιλία στο συλλαλητήριο στην Έδεσσα για τη Μακεδονία (  7:30 μμ, πάρκο των μικρών Καταρραχτών)  θα την αφιερώσω στους κεκοιμημένους προγόνους μου, ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε όλους τους αγώνες Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Αντίστασης, καθώς και στους φυλακισμένους συμπατριώτες μου στα Τουρκικά Νταχάου και Άουτσβιτς: τον   Άγγελο Μητρετώδη, τον  Δημήτριο Κούκλατζη, τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email