ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ

 

Πρόγραμμα ιφτάρ από το τουρκικό προξενείο στην Αθήνα
Το ιφτάρ που διοργάνωσε το προξενείο της Τουρκίας στην Αθήνα, συνένωσε τους ομογενείς που ζούνε στην Ελλάδα, μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας και Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.
Στο ιφτάρ που ήταν υπό την φιλοξενία της προξένου Ογιά Γιαζάρ, μετείχαν ομογενείς που ζούνε στην Ελλάδα, εκπρόσωποι της αποστολής της Τουρκίας και πρόεδροι ελληνικών συλλόγων.

Η Γιαζάρ στην ομιλία που  έκανε πριν από το ιφτάρ είπε: ¨Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση να φιλοξενώ τους νέους ομογενείς μας, τους φίλους μας από την Κωνσταντινούπολη και τους  εκπροσώπους των πακιστανικών και μουσουλμανικών κοινοτήτων¨.
Ο Ναϊμ Ελ Γκαντούρ-πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, ευχήθηκε όλες οι πρεσβείες των μουσουλμανικών χωρών να οργανώσουν τέτοιου είδους ιφτάρ.

Ο Γκαντούρ είπε πως ως μουσουλμάνοι πρέπει να προβάλλουν την ταυτότητα τους και πρόσθεσε πως ¨Απέναντι σε αυτούς που πραγματοποιούν ρατσιστικές επιθέσεις στους μουσουλμάνους, πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ισχυροί¨.
……………….

https://www.sondakika.com/haber/haber-atina-da-turk-baskonsoloslugundan-iftar-programi-10926425/

8/6/2018

Σχ: Ο Γκαντούρ φαίνεται να έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία. Είχε έρθει στην Θράκη στην επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν, ενώ πρόσφατα ήταν πάλι παρών σε θρησκευτική τελετή του Αχμέτ Μέτε, μαζί με το παιδί του που μετείχε σε αυτήν.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email