ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ¨ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ¨

……………………..

……………………..

Τελευταία στις 6/6/2018 στο Τριμελές Ποινικό Δικαστήριο Ξάνθης, εκδικάστηκε η μήνυση που υπέβαλλαν ενάντια σε εμένα και στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας μας Τζεγκίζ Ομέρ, οι επιβληθέντες στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης  ¨Έλληνες μουφτήδες ¨ Σινίκογλου και Μέτσο. Το δικαστήριο καταδίκασε εμένα και τον αρχισυντάκτη μας σε 20 μήνες φυλάκιση για προσβολή δια του τύπου.

Αυτές οι βαριές ποινές που επιβλήθηκαν κατά παράβαση των διεθνών ελευθεριών του τύπου, επιβλήθηκαν επειδή γράψαμε τις αλήθειες που εν συντομία παρέθεσα παραπάνω. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε αυτές τις  άδικες και σκόπιμες ποινές. Εμείς θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τις αλήθειες που γνωρίζουμε. Αυτή άδικη και μονόπλευρη απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου δείχνει το πόσο δίκιο έχουμε.

Η πολιτική μας γραμμή είναι σαφής. Είμαστε η φωνή και τα πνευμόνια των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Προσπαθούμε να ερμηνεύουμε τα αισθήματα και τις σκέψεις της κοινότητας μας. Εάν έστω και λίγο μπορέσουμε να γίνουμε ερμηνευτές των αισθημάτων της κοινότητας μας, αυτό μας αρκεί ως βραβείο. Οι απειλές και οι ποινές που επιβάλλονται για να μας κάνουμε να αλλάξουμε την πίστη και τον δίκαιο αγώνα μας, δεν μπορούν να μας εκφοβίσουν και να μας εκτρέψουν από τον δρόμο του δικαίου.

Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγια

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=10394

28/6/2018

Σχ:  Προσέβαλε χυδαία τους νόμιμους μουφτήδες, καταδικάστηκε  και από πάνω ενώ εκκρεμεί  η έφεση που έκαναν, δημοσιεύει αυτό το κείμενο…

Το οποίο δείχνει σαφώς το πόσο έχει μετανιώσει για αυτά που έγραψε…

Προωθητή τον χαρακτηρίζουμε διότι ο εν λόγω έχει βραβευτεί δημόσια από Τούρκο υπουργό για την ¨προώθηση της Τουρκίας¨. 

Για θυμηθείτε…..

ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ;

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email