ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΚP ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..

 

 

Καβγάς με όπλα στο Σούρουτς : Νεκροί και τραυματίες

Στο Σούρουτς του νομού Ούρφας έμπορος που αντέδρασε στον υποψήφιο βουλευτή του ΑΚΡ δέχτηκε πυρά. Στο περιστατικό αναφέρεται πως σκοτώθηκαν 3 άτομα και τραυματίστηκαν 8 , τα περισσότερα από όπλο.

Η προεκλογική ένταση στο Σούρουτς της Ούρφας, μετατράπηκε σε ένοπλο καβγά

Το περιστατικό στο οποίο σκοτώθηκαν 3 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 8, συνέβη όταν στην διάρκεια της επίσκεψη του υποψηφίου του ΑΚΡ σε επιχειρήσεις,  ένας έμπορος αντέδρασε.

Και όσο και αν η διαμάχη έληξε με την παρέμβαση άλλων, αναφέρεται πως άτομο το οποίο στην διάρκεια του καβγά τραυματίστηκε από μαχαίρι, επέστρεψε μαζί με συγγενείς του και επιτέθηκαν με όπλα στην ομάδα των μελών του ΑΚΡ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο βουλευτής Ούρφας του ΑΚΡ και μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, ο Ιμπραήμ Χαλίλ Γιλντίζ.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή την ώρα που ο βουλευτής Γιλντίζ έκανε προεκλογική προπαγάνδα συνοδεία πολεμικών όπλων, ένας έμπορος αντέδρασε.  Αναφέρεται πως όταν οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν και από άλλους εμπόρους, υπήρξαν πυρά εναντίον τους.

…………….

Η αστυνομία άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των εμπλεκομένων στο περιστατικό, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία.

https://www.artigercek.com/suruc-ta-akp-li-adayin-adamlari-esnafa-ates-etti-yaralilar-var

14/6/2018