ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

 

 

To Ahval έφτασε στην άκρως απόρρητη αναφορά της ΕΕ. Το ΑΚΡ ήταν που είχε εξουσιοδοτήσει την ISIS για την σφαγή στην Άγκυρα
¨Η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στις 10/10/2015 στην Άγκυρα, πραγματοποιήθηκε από μαχητές της ISIS που είχαν εξουσιοδοτηθεί για αυτό από το κόμμα ΑΚΡ¨.
Αυτή η σοκαριστική διαπίστωση εμπεριέχεται σε μια άκρως απόρρητη αναφορά που έστειλε η  EUINTCEN-η μυστική υπηρεσία της Ε.Ε προς ανώτατους αξιωματούχους λίγες μέρες μετά από την σφαγή στην Άγκυρα όπου είχαν σκοτωθεί 103 άτομα,..
Η Ahval έφτασε στην μέχρι σήμερα κρυμμένη αναφορά της EUINTCEN που έχει ημερομηνία 13/10/2015

Η αναφορά έχει τίτλο ¨Βόμβα στην Άγκυρα¨ είναι τριών σελίδων και αποτελείται από τρία τμήματα. Κάτω από τις επικεφαλίδες με τίτλο ¨Προ-περίληψη¨ και ¨κρυφό σχέδιο¨, περιγράφεται με λεπτομέρειες σε ποιο πολιτικό περιβάλλον και υπό ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση.

Το πιο σημαντικό είναι το τμήμα στο τέλος με τον τίτλο ¨Σχολιασμός¨. Στο τμήμα αυτό αναφέρεται πως η σφαγή στην Άγκυρα με τους 109 νεκρούς, αποτελεί συνέχεια της επίθεσης που έγινε στις 20/7/2015 με τους 33 νεκρούς στο Σούρουτς του νομού Ούρφας όπου είχαν γίνει στόχος  μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος Καταπιεσμένων (ESP).

Στο σχετικό τμήμα της αναφοράς εμπεριέχεται η εξής διαπίστωση:

¨Στο στόχαστρο των βομβιστών της Άγκυρας υπήρχε το ESP. Μεταξύ των ιδρυτών του ESP βρισκόταν και η αναπληρωτής πρόεδρος του HDP η Φιγκέν Γιουξεκντάγ. Η επίθεση στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της έντονης προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές που θα γινόταν ξανά στις 1/11 και την ώρα που η κυβέρνηση συνέχιζε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της κατά του ΠΚΚ.

Υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στις επιθέσεις που έγιναν σε Σούρουτς και Άγκυρα. Και στις δύο βομβιστικές επιθέσεις στο πλήθος η αστυνομική προστασία ήταν ή ελάχιστη ή καθόλου. Και στις δύο αυτές συγκεντρώσεις βρισκόταν το ESP. Και οι δύο σχετίζονταν με τους Κούρδους. Και στις δύο οι υποψίες στρέφονται στην ISIS….

H ευθύνη για την βομβιστική επίθεση κατά Κούρδων ειρηνικών ακτιβιστών στην συγκέντρωση στην Άγκυρα, πιθανόν να παρέμενε στους τρομοκράτες της ISIS που δραστηριοποιούνται κατά μήκος των τουρκικών συνόρων σε Ιράκ και Συρία. Αλλά η εγγύτητα προς τις βουλευτικές εκλογές της 1/11, αύξησε τις υποψίες πως μεταξύ των συγκεντρωμένων αντιπολιτευόμενων εκεί, είχαν παρεισφρήσει και δυνάμεις που στηρίζουν τις σκληρές πολιτικές της κυβέρνησης Ερντογάν

Στο στόχαστρο της ISIS είναι και οι Κούρδοι και το τουρκικό κράτος και αυτό είναι κάτι που στα μάτια τους νομιμοποιεί και τις θανατηφόρες επιθέσεις κατά άοπλων ανθρώπων¨.

Τέλος εντύπωση προκαλεί το τελικό συμπέρασμα στην αναφορά της EUINTCEN :

¨Ο τρόπος και το είδος της επίθεσης (βομβιστής αυτοκτονίας)  δείχνει την ISIS. Λαμβάνοντας όμως υπόψη το ότι δεν έγινε αστυνομική έρευνα στα λεωφορεία που μετέφεραν τους διαδηλωτές, όπως και ότι σε μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση σχεδόν δεν υπήρχαν αστυνομικοί, μας οδηγεί στο να πιστέψουμε πως κάποιες δυνάμεις εντός του AKΡ εξουσιοδότησαν  ειδικά για αυτό το περιστατικό κάποιους μαχητές της ISIS¨

……………………..
https://ahvalnews.com/tr/gar-katliami/ahval-cok-gizli-ab-raporuna-ulasti-akp-ankara-katliami-icin-daesi-gorevlendirdi
12/6/2018

Σχ: Κράτος μαφία.

Σχετικές μας αναρτήσεις 

1 XΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email