Σερβιέτες του σιωναζισμού

 

Σία Αναγνωστοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Κατερίνα Ιγγλέζη, Αννέτα Καββαδία, Χρήστος Καραγιαννίδης, Γιώργος Κυρίτσης, Σπύρος Λάππας, Χρήστος Μαντάς, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κώστας Μορφίδης, Γιώργος Πάλλης, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Νίκος Παρασκευόπουλος, Ελένη Σταματάκη, Γιώργος Ψυχογιός.
Τα ανωτέρω ΣΟΥΡΓΕΛΑ, βουλευτές του Σύριζα, ζητούν από τον πρόεδρα της Βουλής την άμεση παραπομπή του Κώστα Κατσίκη (φωτό) στην Επιτροπή Δεοντολογίας για “ομοφοβικό παραλήρημα εξομοίωσης της ομοφυλοφιλίας με την παιδοφιλία”. Δεν είναι μόνο καθεστωτικοί και ελεεινοί λογοκριτές αλλά και βαθειά αγράμματοι, γιατί αυτό που είπε ο Κατσίκης ήταν ένα απολύτως λογικό αντεπιχείρημα στις κυβερνητικές μπούρδες περί “αγάπης”.
Άραγε ζήτησαν από τον ίδιο πρόεδρα ή τον πρωθυπουργό τους να κάνει κάτι για τα 59 αθώα θύματα στη Γάζα; Να κόψει ας πούμε τις κολλεγιές με τους δολοφόνους των αόπλων διαδηλωτών; Να μην μπερδεύει τον ρεαλισμό με τον χατζηαβατισμό; Εκεί όμως πρόκειται για τον σιωναζισμό που θερίζει ζωές και δεν σηκώνει παιχνιδάκια σαν τον φασισμό του κώλου. Και το καθεστώς αξιοποιεί τα σούργελα αυτά ως σερβιέτα, για τις μέρες που το αίμα ρέει.

Κώστας Καραΐσκος

FACEBOOK

15/5/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email