ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

 

Γεώργιος Σιμσίρης

Καθώς τα πάνε/έλα και τα αλισβερίσια με τα μεμέτια ΔΕΝ σταματούν, ό,τι κι αν γίνει κι όσο κι αν μας προκαλούν, μην ξεχάσω να σας δηλώσω πως όταν γίνω (κι εγώ) υπουργός δικαιοσύνης θα νομοθετήσω την αυστηρή τιμωρία όσων Ελλήνων επισκέπτονται την Μεμετία σε επετείους όπως την 25η Μαρτίου, τη 19η Μαΐου, την 29η Μαϊου κλπ.
Μία τιμωρία θα είναι να κυκλοφορούν αναγκαστικά 1 εβδομάδα με μπλουζάκι (και κουδούνια) το οποίο θα αναγράφει «Ναι, πήγα κι εγώ στην Τουρκία την 25η Μαρτίου».
Μια άλλη τιμωρία είναι το να αναλάβουν, εφ’ όρου ζωής, την ανατροφή των οικογενειών του Καραγώγου, του Σιαλμά, του Ηλιάκη, του Σολωμού, του Ισαάκ, του Γεωργιάδη, του, του, του…(η επιλογή θα γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια)

Επίσης, μόλις περνούν τα σύνορα, να κουρεύονται γουλί (ο συνειρμός με την τιμωρία των δοσίλογων είναι δικός σας, εγώ δεν είπα τίποτα).
Τέλος, μια άλλη τιμωρία, να κλείνονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και να «αποφυλακίζονται» μόνο όταν θα αποστηθίζουν τα ονόματα όλων όσων σφαγιάσθηκαν από τα μεμέτια από το 1821 κι εντεύθεν. Αν τα μάθουν μέσα σε μιά βδομάδα, καλώς. Αν όχι τότε…

Τέλοσπάντων, θα μπεί σε δημόσια διαβούλευση η ποινή των Ελλήνων επισκεπτών στους απέναντι κατά την διάρκεια των εθνικών επετείων, άμα γίνω υπουργός φυσικά…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email