ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ…

 

Κείμενο το ιστολόγιου  9/5/2018

Πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα BRINGING EUROPE HOME AT SCHOOLτης Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. Οι εταίροι απο επτά χώρες συναντήθηκαν στο Izmit της Τουρκίας, αντάλλαξαν εκπαιδευτικές πρακτικές και συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης!

Στο f/b βλέπουμε φωτογραφίες απο την Ελληνική αποστολή. Περιχαρείς οι Έλληνες εκπαιδευτικοί, συναγελάζονται με τους Τούρκους συναδέλφους τους σα να μη τρέχει τίποτα μεταξύ των δύο χωρών.

Άραγε μοιράζονται τη χαρά τους και τον ενθουσιασμό τους  οι δύο Ελληνες αξιωματικοί στα μπουντρούμια της Ανδριανούπολης μαζί  και η χήρα του Μπαλταδώρου ?

Ο υπεύθυνος του προγράμματος από την τουρκική πλευρά ο κ. Sinan Sari πάντως φυσικά και είναι υπερήφανος για τον σφαγέα των παππούδων μας, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που κοινοποιεί στο FB

 

Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός. Την ώρα που οι δύο χώρες βαδίζουν το μονοπάτι του πολέμου με αποκλειστική ευθύνη του δικτάτορα της Tουρκίας, την ώρα που σχεδόν όλη η Ελλάδα μπουκοτάρει την τουρκικη οικονομία των επιθετικών πολέμων, την ώρα που το Αιγαίο έγινε πασαρέλα επίδειξης της τουρκικής περηφάνιας σε βάρος της ασφάλειας των Ελληνικών πληρωμάτων του Ναυτικού μας αλλά και της αεροποριάς μας…εμείς να στέλνουμε Έλληνες  δασκάλους στην Νικομήδεια (Izmit) για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης.

Κυρίες και κύριοι να σας το υπενθυμίσουμε και πάλι.

Οι κάτωθι παραμένουν φυλακισμένοι επειδή περιπολούσαν στα σύνορα για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι.