ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΤΡΑΝΤΖΙ-ΑΠΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ…

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου  10/5/2018

Εξεπλάγησαν πολλοί διότι στην Περιφέρεια ΑΜΘ, οι μουσουλμάνοι σύμβουλοι απουσίαζαν όταν τέθηκε το ψήφισμα με το οποίο ζητείται από την Τουρκία να αποφυλακίσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Τι να κάνουμε, η προγείωση στην πραγματικότητα ενίοτε είναι οδυνηρή. Ας ελπίσουμε να αποβεί και ωφέλιμη. Πως περίμεναν κάποιοι να ψηφίσουν διαφορετικά οι συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι. Έχουν δει την πολτική τους πορεία;

Για παράδειγμα δείτε μερικά στοιχεία από το παρελθόν του περιφερειακού συμβούλου της συμπολίτευσης κ. Μουσταφά Κατραντζί.

Μουσταφά Κατραντζί-Λογιστής, νυν αντιπεριφερειάρχης και προσεχώς υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ. Είναι Γενικός Γραμματέας στον τουρκόψυχο σύλλογο ΠΕΚΕΜ (πρόεδρος είναι ο πρώην ΠΑΣΟΚος βουλευτής Χατζηοσμάν)  που προωθεί και πρεσβεύει ΑΠΟΛΥΤΑ τις θέσεις της Τουρκίας για την εκπαίδευση της μειονότητας. Στην κάτωθι φωτογραφία τον βλέπτε μαζί με το υπόλοιπο προεδρείο του συλλόγου.

Τα όνομα του συλλόγου αυτού είχε ακουστεί και στην λειτουργία παράνομων νηπιαγωγείων.

Εδώ τον βλέπουμε σε συνάντηση που είχαν τον Μάιο του 2016 οι κατεξοχήν τουρκόφρονες της Θράκης με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών. Ως αντιπεριφερειάρχης και τότε.

Εδώ τον Μάιο του 2016 στο συνέδριο του DEB στην Κομοτηνή, δίπλα στους Αχμέτ Καρα, Μουσταφά Αλή Τσαβούς και στην οικογένεια Σαδίκ.

Εδώ με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη φωτογραφία.

Το 2010 ήταν πρόεδρος στον επίσης τουρκόψυχο σύλλογο ΅Επιστημόνων Μειονοτητας δυτικής Θράκης που επίσης λειτουργούσε για πολλά χρόνια νηπιαγωγεία ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ.

Δείτε το προφίλ του και κρίνετε μόνοι σας. Μεγάλη φωτογραφία η συνάντηση με τον Ερντογάν και σε μικρή πλάνο από ομιλία του σε συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Μα είναι δυνατόν να περιμένει κανείς από κάποιον σαν αυτόν πως θα ψηφίσει κάτι που έχει μια οποιαδήποτε μομφή κατά της Τουρκίας;

Εμείς δεν κατηγορούμε εδώ τον κ. Κατραντζί, αλλά τα κόμματα που για χάρη των ψήφων επιλέγουν καθαρά με κομματικά κριτήρια. Άλλωστε είπαμε, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ.

Όταν λοιπόν εσύ σαν κόμμα για χάρη των ψήφων, επιλέγεις κάποιον που (για να το πούμε ευγενικά)  είναι απόλυτα ευθυγραμισμένος με την πολιτική της Άγκυρας στην Θράκη, αυτό πως λέγεται;

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email