ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ HDP…

 

Tον απέλυσαν με σημείωμα ¨είναι αδερφός βουλευτού του HDP¨

Η Μεράλ Ντανίς Μπεστάς-πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του HDP, δήλωσε: ¨Δεν ήθελα να το πω αλλά είμαι υποχρεωμένη, αυτή η περίοδος τελειώνει. Ο αδερφός μου που ήταν καθηγητής γιατρός και νεφρολόγος εκδιώχθηκε από την δουλειά του. Απέκτησα πρόσβαση η ίδια διαμέσου μελών του ΑΚΡ. Δίπλα υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε ¨Αδερφός της Μεράλ Ντανίς Μπεστάς-βουλευτού του HDP. Προσφύγαμε παντού καθώς ο αδερφός μου είναι ένας ιδεαλιστής γιατρός, αφιερωμένος στην ιατρική  Σε βάρος του δεν υπήρχε ούτε κάποια έρευνα, ούτε κάποια δίωξη, ούτε κάποια ΕΔΕ, αλλά παρά τις προσφυγές μας, δεν του επέτρεψαν να επανέλθει στην δουλειά του. Δεν ήθελα να δώσω αυτό ως παράδειγμα, αλλά σαν αυτόν υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που εκδιώχθηκαν έτσι. Αυτό λέγεται τυραννία. Αυτό λέγεται φασισμός . Βουλευτής είμαι δεν είμαι εγκληματίας.

……………..

Κύριε πρόεδρε είμαι βουλευτής και εξελέγην με ψήφο από τον λαό. Εάν ένας καθηγητής απολύεται επειδή είναι αδερφός βουλευτή του HDP, δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε αυτά που γίνονται στους άλλους πολίτες.

………………

https://www.gazeteduvar.com.tr/politika/2018/05/11/hdp-milletvekilinin-kardesidir-notuyla-ihrac-ettiler/

11/5/2018

Σχ: Με τα διατάγματα στην Τουρκία ο κάθε πικραμένος που έχει εξουσία στο ΑΚP, μπορεί και εκδιώκει οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο.

Χωρίς απολογία, χωρίς ΕΔΕ, κατευθείαν με το διάταγμα πας σπίτι  !