ΤΟ DEB ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ

Τις τελευταίες μέρες όλος ο κόσμος γίνεται μάρτυρας των απάνθρωπων συμπεριφορών του Ισραήλ. Παρατηρούμε σκοτωμούς και τραυματισμούς ανυπεράσπιστων και άοπλων ανθρώπων.

Την ώρα που στον ΟΗΕ πολλά κράτη αντιδρούν και εναντιώνονται στην απόφαση των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρωτεύουσα τους στην Ιερουσαλήμ, από τους Παλαιστινίους έχει αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα και μάλιστα έτι περισσότερο, τους αφαιρείται ακόμη και το δικαίωμα στην ζωή.

Ως κόμμα DEB, αυτά που κάνει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, τα βλέπουμε ως σφαγή και τα καταγγέλλουμε έντονα. Εκφράζουμε προς όλους τους λογικούς κύκλους στον κόσμο, το αίτημα και την προσδοκία μας να τερματιστούν οι λάθος αποφάσεις που έπνιξαν την περιοχή στο αίμα και τα δάκρυα.

Η σφαγή πολιτών από το Ισραήλ και οι ανεπίδεκτες σχετικά με την Ιερουσαλήμ αποφάσεις, οδηγούν την Μέση Ανατολή και τον κόσμο όλο σε νέες και μακροπρόθεσμες εντάσεις.

…………………

DEB Partisi

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5623

16/5/2018

Σχ: Φυσικά το κόμμα DEB δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση για τους θανάτους αθώων στο Άφριν, στην Τζίζρε και στο Β.Ιράκ. Δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση ποτέ για τους αμέτρητους φυλακισμένους  στην Τουρκία δημοσιογράφους κ.α.

Γενικά το DEB, είναι το πιστό σκυλί της Άγκυρας  στην Θράκη μας.

Να σημειώσουμε πως παρόμοια καταγγελία έβγαλε και το παράνομο σωματείο ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email