ΣΦΟΔΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

 

Ανακοίνωση από την κυβέρνηση για την δίκη του Χακάν Αττίλα

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ σχετικά με τον Χακάν Ατίλα, είπε: ¨Αυτή η δίκη δεν είναι μια νομική αλλά μια πολιτική δίκη. Κανείς δεν  μπορεί με στημένες δίκες να γονατίσει την Τουρκία και να καθορίσει την πορεία της.

Ο αντιπρόεδρος και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, έκανε δήλωση στον λογαριασμό του στο τουίτερ. Άσκησε κριτική στην ποινή των 32 μηνών φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Χακάν Αττίλα-πρώην Γενικό Υποδιευθυντή της Halk Bank. Ο Μποζντάγ ανέφερε πως ως αποτέλεσμα μιας στημένης εκδίκασης ο Ατίλλα τιμωρήθηκε σε 32 μήνες φυλάκιση, πρόσθεσε πως το δικαστήριο παραβίασε τον νόμο, ως δεν έγινε δίκαιη δίκη και ότι πρόκειται απλά για την ολοκλήρωση ενός τρόπου για την επιβολή μιας προειλημμένης απόφασης.

Ο Μποζντάγ ανέφερε πως δεν υπάρχει τελεσθέν αδίκημα, λέγοντας : Δεν υπάρχει άτομο που να τέλεσε αδίκημα, δεν υπάρχει έννομη απόδειξη, δεν υπάρχει δίκαιη δίκη, δεν υπάρχει ανεξάρτητο δικαστήριο και δεν υπάρχει αμερόληπτος δικαστής και εισαγγελέας. Είναι φανερό πως υπάρχει ένα σενάριο γραμμένο από  CIA, FBI και FETÖ, που παίζεται μέσω του αμερικανικού δικαστηρίου. Αυτή η δίκη δεν είναι νομική αλλά πολιτική δίκη.

……………………..

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bozdagdan-atilla-davasi-yorumu-2412555/

17/5/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email