ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Οι εγκληματίες της FETÖ άρχισαν να βλέπουν την Ελλάδα ως ασφαλές λιμάνι, είπε ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο πρωθυπουργός απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Άγκυρα για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Ελλάδας να αφεθεί ελεύθερος με προσωρινούς περιοριστικούς όρους ο Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτσί, ένας από τους 8 πραξικοπηματίες που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της FETÖ στις 15 Απριλίου.

Είναι απαράδεκτο να προστατεύονται μέλη της οργάνωσης που έλαβαν μέρος στο πραξικόπημα, ανέφερε ο Γιλντιρίμ και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα γειτονική και φίλη μας. Πιστεύουμε ότι ο εχθρός μας θα πρέπει να είναι και εχθρός της Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς τελευταία οι εγκληματίες της FETÖ άρχισαν να βλέπουν την Ελλάδα ως ασφαλές καταφύγιο. Και αυτό πλήττει τη γειτονία και τη φιλία μας. Ελπίζω ότι (η Ελλάδα) θα εκδώσει τα μέλη της FETÖ στη χώρα μας. Επαναλαμβάνουμε αυτήν την έκκληση μας. Δεν θέλουμε τα μέλη της FETÖ να επηρεάζουν αρνητικά την φιλία και τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».

http://www.trt.net.tr/greek/tourkia/2018/04/20/gilntirim-oi-egklematies-tes-feto-arkhisan-na-blepoun-ten-ellada-os-asphales-limani-955797

20/4/2018

Σχ: Το σκάνδαλο δεν είναι η απελευθέρωση του Τούρκου αυτού , το πραγματικό σκάνδαλο είναι η μέχρι τώρα κράτηση του. Για ποιό ακριβώς λόγο κρατούνται σχεδόν 1,5 χρόνο τώρα αυτοί οι άνθρωποι; Ποιό το έγκλημα με βάση το οποίο παραμένουν κρατούμενοι;

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email