ΕΛΛΑΔΑ : ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου 30/4/2018

Γνωρίζουμε την βαρύτητα του όρου μειοδοσίας αλλά ειλικρινά αδυνατούμε να περιγράψουμε την κατάσταση διαφορετικά. Μπορεί να κάνουμε και λάθος.  Αξιολογείστε μόνοι σας την κατάσταση με βάση αυτά που θα σας περιγράψουμε.

Είναι γνωστό πως το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής είναι ένας πόλος ισχύος της Τουρκίας με δραστηριότητες που υπερβαίνουν κατά πολύ την επίσημα δηλωμένη αποστολή του. Μαθαίνουμε όμως ότι έχει και έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενισχύει τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.Έτσι αν πάει κάποιος κάτοικος Ξάνθης να ζητήσει από το προξενείο βοήθεια για κάποιο θέμα του στην Τουρκία, αυτοί ενίοτε τον παραπέμπουν στον Μέτε. Ο λόγος είναι απλός, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον αναδείξουν ως τον  αδιαφιλονίκητο μουσουλμάνο ηγέτη της Ξάνθης στον οποίο όλοι πρέπει να απευθύνονται όταν έχουν κάποιο αίτημα από την Τουρκία.

Πλην όμως ο κ. Μέτε έχει πέραν του τουρκικού προξενείου, ένα ακόμη μεγάλο στήριγμα στην Ξάνθη. Και αυτός είναι ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χουσείν Ζεϊμπέκ. Διότι μαθαίνουμε για περιπτώσεις που όταν του ζητήθηκε η βοήθεια από κάποιους μουσουλμάνους για θέματα εντός Ελλάδας, αυτός τους παρέπεμψε στον Μέτε, καθώς και αυτός επιθυμεί να τον ενισχύει. Έτσι καταλήγουμε  ο Μέτε (!) να βοηθά ακόμη και σε μεταθέσεις στον στρατό (;)  ή άλλα μικρορουσφέτια, κάποια από τα οποία τα κάνει μέσω του βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ ! Είναι προφανές πως οι δύο αυτοί είναι φίλοι.  Άλλωστε δεν το κρύβουν. Πολύ συχνά  ο Ζεϊμπεκ παρίσταται σε εκδηλώσεις που οργανώνονται από την ψευδομουφτεία Ξάνθης και έχουν σαφές τουρκικό πρόσημο….

Ακόμη και λίγες μέρες μετά από από την καταδίκη του Μέτε για εκείνες τις απίστευτες δηλώσεις που είχε κάνει για τους Εβραίους, ο Ζεϊμπέκ παρέστη σε εκδήλωση μαζί με τον Μέτε και τον Τούρκο πρόξενο (φωτό).

Εμάς δεν μας εκπλήσει τόσο η αλληλεγγύη αυτών των δύο, αλλά η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ ; Δεν βλέπει το παιχνίδι που παίζεται; ‘Αποψη μας είναι πως δεν αντιδρούν διότι απλά στην Ξάνθη ο ΣΥΡΙΖΑ ελέω Ζεϊμπέκ  πήρε το μεγαλύτερο εκλογικό του ποσοστό στην Ελλάδα !

Ο μόνος βέβαια που χάνει από όλη αυτή την ιστορία είναι η… Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τα αυτονόητα. Ο ρόλος των ψευτομουφτήδων είναι ευδιάκριτα ¨κόκκινος¨.

Όταν όμως εσύ σαν κόμμα, επειδή σε συμφέρει εκλογικά,  δέχεσαι ο βουλευτής σου να ενισχύει τον αρχιπράκτορα τουρκικών συμφερόντων της Ξάνθης, αυτό πως λέγεται ;

Πώς να χαρακτηρίσουμε αυτή την στάση ;

Η άθλια στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα, δεν είναι η μονη αυτού του είδους στην Θράκη.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για άλλες…

Σύντροφοι, o Tσε ηταν που το 1964 στην ομιλία του είχε πει το ¨Πατρίδα ή Θάνατος¨ (Patria o Muerte)….

Το θυμάστε;

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email