Η ¨ΨΥΧΟΥΛΑ¨ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΛΙΓΟ…

 

 

Ούτε η σφαίρα του αστυνομικού δεν το ηρέμησε, το σκυλί μετέτρεψε το ασθενοφόρο σε λίμνη αίματος
Στην Σμύρνη σκυλί ράτσας μπουλντόγκ που είχε επιτεθεί σε γυναίκα ανθοπώλη, επιτέθηκε και στον γιατρό που έφθασε με το ασθενοφόρο. Το σκυλί αν και πυροβολημένο από τον αστυνομικό δεν ηρέμησε, μέχρι που ήρθε ο ιδιοκτήτης του.
Μετά από την επίθεση που δέχθηκε η γυναίκα, αστυνομικός που έφτασε εκεί, το πυροβόλησε. Αλλά παρόλα αυτά, το σκυλί συνέχισε να επιτίθεται μέχρι που κατέφθασε ο ιδιοκτήτης του.

Για μια ακόμη φορά συνέβη περιστατικό που δείχνει ποιος είναι ο λόγος που απαγορεύεται η εκτροφή και η ιδιοκτησία των σκυλιών ράτσας μπουλντόγκ.  Το απόγευμα της 30/3 η Εμινέ Τ. που διατηρεί ανθοπωλείο επί της λεωφόρου Τζεμάλ Γκιουρσέλ στην Σμύρνη, κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας  πως δέχθηκε επίθεση από σκυλί ράτσας μπουλντόγκ. Μόλις έφθασε το ασθενοφόρο και επενέβη να βοηθήσει την γυναίκα που ήταν τραυματισμένη σε διάφορα σημεία του σώματος της, το σκυλί που στεκόταν ήρεμο δίπλα, άρχισε να επιτίθεται στο προσωπικό του ασθενοφόρου.  Ο γιατρός Α.Ο. για να γλυτώσει από την επίθεση διέφυγε μέσα στο ασθενοφόρο αλλά και εκεί δεν γλύτωσε από την επίθεση του σκυλιού. Το σκυλί αν και ο γιατρός έκλεισε την πόρτα για να μην του επιτρέψει να μπει μέσα, αυτό μπήκε από την πλαϊνή πόρτα και συνέχισε να του επιτίθεται.

Τον άτυχο γιατρό που τα είχε χάσει με αυτό που του συνέβη, τον έσωσαν οι αστυνομικοί. Αστυνομικοί που έφτασαν εκεί, έσωσαν από τον θάνατο τον γιατρό, πυροβολώντας το σκυλί. Μάλιστα το σκυλί αν και τραυματισμένο συνέχισε να επιτίθεται, μέχρι που ήρθε ο ιδιοκτήτης του. Από το περιστατικό το ασθενοφόρο γέμισε με αίματα.

Ο γιατρός Α.Ο. μετά από την νοσηλεία του στο νοσοκομείο, μετέβη στην αστυνομία όπου και έκανε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

 

https://www.sondakika.com/haber/haber-izmir-deki-saldirgan-kopegi-polisin-kursunu-bile-10715841/

3/4/2018

Σχ:Σε σοβαρές χώρες όπως η Γερμανία, οι ιδιοκτήτες σκύλων δυνητικά επιθετικών-μεγαλόσωμων είναι υποχρεωμένοι να ασφαλίζουν τα σκυλιά τους. Διότι π.χ. αν σου επιτεθεί  το σκυλί ενός που δεν έχει εισόδημα και σε αφήσει ανάπηρο, εσύ πως θα ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου; 

Με την συγγνώμη που θα σου πει ο ιδιοκτήτης ;

Αλλά εδώ είμαστε έρμαια στις βουλές αυτών που αγαπούν τα σκυλιά περισσότερο από τους ανθρώπους…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email