ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

 

Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε τον μητροπολίτη Κομοτηνής Παντελεήμονα

Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουράτ  Ομέρογλου, λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του, συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις του. Ο Ομέρογλου την Πέμπτη 12 Απριλίου επισκέφτηκε τον μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμονα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.ekklisiaonline.gr, στην επισκεψη ο μητροπολίτης Παντελεήμων ευχήθηκε στον πρόξενο Ομέρογλου να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.  Ενώ ο πρόξενος Ομέρογλου τον ευχαρίστησε που τον δέχτηκε.

Όπως είναι γνωστό το προηγούμενο διάστημα ο πρόξενος Ομέρογλου επισκέφτηκε τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμρπάημ Σερίφ, τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, τον περιφερειάρχη Μέτιο, τον δήμαρχο Κομοτηνής Πετρίδη, και τους βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ.

https://rodopruzgari.com/haberler/23930-ba%C5%9Fkonsolos-murat-%C3%B6mero%C4%9Flu-g%C3%BCm%C3%BClcine-metropoliti-panteleimon%E2%80%99u-ziyaret-etti.html

14/4/2018

Σχ: Συμβουλεύουμε τους Έλληνες πολιτικούς να δούνε την γλώσσα του σώματος στην φωτογραφία και να παραδειγματιστούν από τον δεσπότη μας.

Δεν είστε υποχρεωμένοι κύριοι να χαμογελάτε σαν τους χαζοχαρούμενους όταν συναντάντε κάποιον Τούρκο αξιωματούχο…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email