¨ΘΡΑΣΕΙΑ¨ ΛΕΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !

 

Θρασεία απάντηση της Ελλάδας προς την Τουρκία —  Ξεπέρασε κατά πολύ την θέση του

Ο Έλληνας υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω των σόσιαλ μίντια στις δηλώσεις που έκανε ο ΠτΔ. Ερντογάν σχετικά με τους 8 πραξικοπηματίες και τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο Έλληνας υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος, είπε: ¨ «Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό, δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την “πρόταση ανταλλαγής”. Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση».

Ο ΠτΔ. Ερντογάν μετέχοντας σε μια ζωντανή εκπομπή, είχε κάνει έκκληση στην Αθήνα που ζητάει να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην Τουρκία τον Μάρτιο. Ο Ερντογάν ανέφερε πως κατά την σύνοδο που έγινε στα τέλη Μαρτίου  στην Βάρνα, του ζητήθηκε να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιώτες και ότι αυτό τότε ζήτησε ¨την έκδοση των στρατιωτικών της FETO¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistandan-turkiyeye-kustah-yanit-452584.html

22/4/2018

Σχ: Βλέποντας τον τίτλο της εφημερίδας, καταλαβαίνεις πως το μόνο που σύμφωνα με την εφημερίδα πρέπει να λένε οι Έλληνες αξιωματούχοι όταν αναφέρονται σε δηλώσεις του Ερντογλάν , ειναι το ¨Μάλιστα πολυχρονεμένε σουλτάνε μας¨!

H αλήθεια είναι ότι η δήλωση Ερντογάν δικαίωσε 100% στον Καμμένο. Θυμηθείτε τι δήλωσε ο Ταγίπ : Μας ζήτησαν να επιστρέψουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς κι εμείς τους είπαμε ότι υπάρχουν 8 στρατιωτικοί του FETO που προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα. Πρώτα αυτούς πρέπει να μας δώσετε, αν μας δώσετε αυτούς τότε μπορούμε να βάλουμε στο τραπέζι τους δύο

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email