ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ- ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΜΕ

 

Αντίδραση στην Ελλάδα κατά του υπουργού Αμύνης που δήλωσε πως ¨Ο Ερντογάν είναι τρελός¨:  Ρίχνει λάδι στην φωτιά

Στην Ελλάδα ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κριτική στα στην φράση ¨τρελός¨ που είπε για τον πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, ο υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος.

Αντίδραση εμφανίστηκε στην Ελλάδα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της δήλωσης που έκανε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος που είπε για τον πρόεδρος της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν, πως ¨έχει τρελαθεί τελείως¨. Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, χαρακτήρισε  ¨προκλητικές¨ τις δηλώσεις Καμμένου. Κατηγόρησε τον υπουργό πως αι στο παρελθόν έχει κάνει παρόμοιες αιχμηρές δηλώσεις και είπε πως  ¨δεν είναι απλά ανίκανος αλλά επικίνδυνος¨

Ο Μητσοτάκης είπε για τον Καμμένο πως ¨Δεν ξέρει τι λέει, πάει με σπίρτα στην φωτιά. Και μιλάω γενικά για το σύνολο των συμπεριφορών του¨ . Ακολούθως ο ηγέτης της ΝΔ έκανε έκκληση στον υπουργό Αμύνης να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερο.

Ο γνωστός για την εθνικιστική του ρητορική Καμμένος είχε δηλώσει πως πιστεύει πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ……¨

………………
https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanistan-da-erdogan-a-deli-diyen-savunma-bakani-10720288/

3/4/2018

Σχ: Κατά την γνώμη μας ο Καμμένος ήταν  ευγενικός μιλώντας για τον Ερντογάν.  Είπε αυτά που λέμε όλοι μεταξύ μας. Το ότι είναι ο Ερντογάν ηγέτης μιας χώρας δεν σημαίνει πως θα βρίσκεται και στο απυρόβλητο. Ηγέτης ήταν και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι. Κανονικά θα έπρεπε επιτέλους κάποιος από την κυβένρηση να κάνει λόγο και για τα δικά μας σύνορα της καρδιάς που περιλαμβάνουν την Πόλη, τον Πόντο, την Σμύρνη και την Καππαδοκία.

Αυτά που λέει ο Μητσοτάκης για τον Καμμένο είναι για τον κάλαθο των αχρήστων.

Είναι περίεργο να μιλάνε για πράξεις στο υπουργείο Αμύνης αυτοί που επί χρόνια κυβερνούσαν και δεν είχαν αγοράσει ούτε βλήματα για τα Λέοπαρντ… Είχαμε άρματα για ποιο λόγο επί ΝΔ; Για να είναι στόχοι στα τουρκικά αεροσκάφη σε περίπτωση πολέμου;

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email