Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ !

 

Σκάνδαλο στην  βουλή με  θεατρική παράσταση: ¨Να μην εμφανιστούν  γυναίκες ηθοποιοί¨ !

1 ώρα πριν από θεατρική παράσταση που θα γινόταν στην βουλή, συγκλήθηκε ¨έκτακτη σύσκεψη¨  και αποφασίστηκε να μην εμφανιστούν επί σκηνής γυναίκες ηθοποιοί.

Είχε προηγηθεί απόφαση για μια θεατρική παράσταση-τιμής για τον πόλεμο του Τσανάκκαλε στην βουλή. Και ενώ γινόταν όλες οι προετοιμασίες για το έργο, μια ώρα πριν την έναρξη, ανακοινώθηκε πως θα γινόταν ¨έκτακτη συνεδρίαση¨.

¨ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ¨

Στην συνεδρίαση ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς πως ¨δεν πρέπει να εμφανιστούνε γυναίκες ηθοποιοί επί σκηνής¨.

Σκηνοθέτης στην παράσταση αυτή στην οποία μετείχε και ο πρόεδρος της βουλής Ισμαήλ Καχραμάν, ήταν ο Οτουκέν Χουρμουζλού.

¨Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ¨

Ο Χουρμουζλού αναφέρεται πως λόγω του σκανδάλου αυτού ζήτησε να μην αναφερθεί το όνομα του, αλλά επειδή ¨ήθελε να παρακολουθήσει το έργο¨ δεν εγκατέλειψε τον χώρο.

……………

Αναφέρεται πως η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από αίτημα από το προεδρείο της βουλής.

Μάλιστα αναφέρεται πως ο πρόεδρος της βουλής εκτός από το αίτημα να μην εμφανιστούν γυναίκες στην σκηνή, ζήτησε να απομακρυνθεί και η προτομή του Ατατούρκ που επίσης υπήρχε στην σκηνή.

………………..

http://haber.sol.org.tr/turkiye/mecliste-tiyatro-skandali-kadinlar-sahneye-cikmasin-233251

28/3/2018

Σχ:Είναι σαφές πως κάτι τέτοιο αυτός ο τζουτζές του Ερντογάν, δεν θα το έκαμνε ποτέ αν δεν ήξερε πως αυτό είναι το γενικό κλίμα που θέλει ο ¨Αρχηγός¨.  Και προφανώς στα πλαίσια αυτά το έκανε.

Στον δρόμο του Ιράν ολοταχώς !