ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΔΩ ;

 

 

Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Κύριος Μουράτ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ, στις 30 Μαρτίου επισκέφτηκε την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB).

Στην επίσκεψη παρόντες ήταν ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, η πρόεδρος του τομέα γυναικών της GTGB Ασλί Αλί και μέλη του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Νετζάτ Αχμέτ ενημέρωσε σχετικά με τον σκοπό της ίδρυσης της GTGB, τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες του συλλόγου και τα μελλοντικά του σχέδια και ακολούθως έγινε ανταλλαγή απόψεων.   Επίσης ο πρόεδρος Νετζάτ Αχμέτ ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον κύριο πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στα καθήκοντα του.

Ο πρόξενος Ομέρογλου ευχαρίστησε για την φιλοξενία που του έδειξαν. Ο Ομέρογλου είπε πως η GTGB είναι από τους πιο σημαντικούς φορείς της μειονότητας και ευχήθηκε να έχει επιτυχίες.

Μετά από την επίσκεψη ο Κύριος Πρόξενος επισκέφθηκε τα φροντιστήρια που λειτουργούν υπό την στέγη της GTGB και ενημερώθηκε από τους μαθητές εκεί.

https://rodopruzgari.com/haberler/23894-t-c-g%C3%BCm%C3%BClcine-ba%C5%9Fkonsolosu-g%C3%BCm%C3%BClcine-t%C3%BCrk-gen%C3%A7ler-birli%C4%9Fi%E2%80%99ni-ziyaret-etti.html

2/4/2018

Σχ: H GTGB είναι ένα παράνομο σωματείο το οποίο ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδώ και δεκάδες χρόνια. Μήπως επιτέλους πρέπει να υπάρξει και ουσιαστική εφαρμογή της δικαστικής απόφασης;  Αν είναι να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις που δεν εφαρμόζονται, τότε γιατί να βγαίνουν; Οι διατελέσαντες αλλά και οι νυν αξιωματούχοι των διωκτικών αρχών δεν έχουν ευθύνη για αυτή την κατάσταση;  

Γιατί δεν κλείνουν αυτόν τον σύλλογο;

Αν πρόκειται για έναν επαγγελματία που δεν έχει άδεια η αστυνομία του σφραγίζει το μαγαζί.

 Εδώ γιατί δεν εφαρμόζονται τα δέοντα ;  

Γιατί δεν σφραγίζεται ;

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email