ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ : ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…

 

 

 

O ΠτΔ. Ταγιπ Ερντογάν απευθυνόμενος στον ΠτΔ της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν είπε: ¨Σε αυτούς που εμφανίζονται απέναντι μας και μιλάνε με την φωνή των τρομοκρατών τους λέμε ¨Να πάτε στην κόλαση¨.

…………..

Ο Ερντογάν απευθυνόμενος προς τον Μακρόν είπε: ¨Αποκλίνει τόσο από τον στόχο, που έφτασε να φιλοξενήσει στο μέγαρο Ελιζέ τους τρομοκράτες. Και μετά προσπαθεί να μου δώσει μυαλό. Αυτά τα μυαλά κράτα τα για τον εαυτό σου. Αφού είσαι ενάντιος στις τρομοκρατικές οργανώσεις τότε θα είσαι δίπλα μας. Αν δεν το ξέρεις να το μάθεις πως αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις πάντα θα σου προκαλούνε πονοκεφάλους.

Ο Ερντογάν αναφέροντας πως όλα τα υλικά για τα τούνελ του YPG  ήρθαν από την γαλλική εταιρία Lafarge που βρίσκεται σε περιοχή που ελέγχεται από τις DSG, είπε : ¨Πλέον καμία από αυτές τις χώρες δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται για τις τρομοκρατικές οργανώσεις.  Διότι αυτοί με τα ίδια τους τα χέρια χωρίς να το αντιλαμβάνονται κάνουν ένεση στις χώρες τους με τον ιό της τρομοκρατίας. ¨

Ο Ερντογάν συνέχισε λέγοντας: ¨Στην Δούμα, δεν  νοιάζονται για αυτά που συμβαίνουν στο Αφγανιστάν. Εμείς εξανιστάμεθα κατά αυτής της διπλοπροσωπίας. Δύση πότε θα κοιτάξεις αυτούς που γίνονται μάρτυρες στην Α. Γκούτα;  Κρίμα για την αντίληψη που έχετε για την δημοκρατία και την διπλωματία. Το αίμα των αθώων κόλλησε στα χέρια σας στο πρόσωπο σας, στην χώρα σας και στο μέλλον σας.  Εμείς ως Τουρκία, συνεχίζουμε τον αγώνα μας στην κατεύθυνση της στρατηγική που χαράξαμε. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα. Σε αυτούς που εμφανίζονται απέναντι μας και μιλάνε με την φωνή των τρομοκρατών τους λέμε ¨Να πάτε στην κόλαση¨.

……………….

Erdoğan’dan YPG’yi ağırlayan Macron’a: Cehenneme kadar yolunuz var

8/4/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email