ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ¨!

 

Ερντογάν προς τα αφεντικά: Στις παλιές Περιόδους Εκτάκτου Καταστάσεως (OHAL) γινόταν απεργίες, τώρα αμέσως γίνεται επέμβαση

Ο Γενικός Πρόεδρος του ΑΚΡ και ΠτΔ.  Ταγιπ Ερντογάν συγκρίνοντας τις παλαιότερες OHAL με την τωρινή και απευθυνόμενος στον επιχειρηματικό κόσμο, καυχήθηκε λέγοντας πως ¨Τότε γινόταν συνεχώς απεργίες στις βιομηχανίες, ενώ τώρα αμέσως κάνουμε την επέμβαση μας¨.

Ο Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα είπε: ¨Κύριε Κεμάλ (Κιλιτσντάρογλου) εσύ ήσουν υπάλληλος.  Εσύ δεν ξέρεις πως παίρνεται η απόφαση για OHAL. Οι περίοδοι στις οποίες κυβερνούνταν η χώρα με OHAL δεν μοιάζουν με την τωρινή την δική μας. Τότε οι βιομηχανίες είχαν απεργίες, έφταναν να μην δουλεύουν.

Aπευθύνομαι στους βιομήχανους. Υπήρξε μήπως έστω και μια απεργία;  Μόλις συμβεί κάτι τέτοιο αμέσως επεμβαίνουμε. Έτσι η OHAL καθίσταται πηγή λύσης.  

……………….

http://www.diken.com.tr/erdogan-patronlara-ovundu-eski-ohallerde-grev-olurdu-simdi-aninda-mudahale/

24/4/2018

Σχ; OHAL καλείται το νομοθετικό πλαίσιο που  ουσιαστικά καταργεί την δημοκρατία, δίνει την δυνατότητα απεριόριστων δυνατοτήτων στην εκτελεστική εξουσία, ατιμωρησία στην αστυνομία κ.α. Στην χώρα αποφασίζει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ο Ερντογάν και τα εφαρμόζει μέσω των διαταγμάτων τα οποία τίθενται αμέσως σε εφαρμογή και επικυρώνονται εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ από την βουλή…  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email