ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΓΙΤ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (27/3/2018)

 

Από το χρονικό σημείο 50:45 και μετά :

Κύριε Χασάν πριν από 100 χρόνια αυτήν την περιοχή την κατέλαβαν. Έκλεισαν κόσμο σε τζαμιά και τα έκαψαν.  Λόγχισαν μικρά μωρά. Ποιος τα έκανε αυτά ; Ο ελληνικός στρατός τα έκανε, ο αγγλικός στρατός τα έκανε, ο γαλλικός στρατός τα έκανε, ο ιταλικός στρατός τα έκανε. Τρία δηλαδή από τα μεγάλα κράτη της Ε.Ε. συν η Ελλάδα που σήμερα μας μιλάνε για κριτήρια ανθρωπιάς….

Εγώ σήμερα πραγματικά θλίβομαι για την Ελλάδα. Πραγματικά λυπάμαι. Οι Γερμανοί κατέλαβαν τα πάντα κ. Χασάν. ΟΙ Γερμανοί αγόρασαν τα λιμάνια 10-5 εκ. ευρώ. Τα πούλησαν σε τόσο χαμηλές τιμές. Σήμερα οι Έλληνες πληρώνουν μόνο τους τόκους. Δεν τους απέμεινε τίποτε εθνικό . Σήμερα κάθε πρωί ο Έλληνας ξυπνάει , πλένει το πρόσωπο του και πληρώνει τόκους στις γερμανικές τράπεζες.  Δεν απέμειναν ούτε λιμάνια, ούτε αυτοκινητόδρομοι , ούτε γέφυρες. Μόνο λίγα  οχήματα για τον στρατό έμειναν που και αυτά πιθανώς τα πήραν με λίζινγκ από την Γερμανία. Δεν είναι αστεία αυτά που λέω. Δεν άφησαν τίποτε στην Ελλάδα. Και ποιος τα έκανε αυτά; Τα έκανε το IMF, η Ε.Ε. και η Παγκόσμια Τράπεζα.

…………….

Μα είναι λογικό να δόθηκαν 400 δις $ στην Ελλάδα ; Μα όλη την Ελλάδα να την σκεπάσουν με χρυσό δεν θα χρειαζόταν τόσα χρήματα. Είναι το απόλυτο χρηματοοικονομικό παιχνίδι. Τα έδωσαν από την μια μεριά και τα πήραν από την άλλη

…………………..

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email