ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ

 

 

Στήριξη στους προδότες φοιτητές του πανεπιστημίου του Βοσπόρου, από τους Τζόνι και Γιώργο

Στήριξη  από τους ¨Γιώργο¨ και ¨Τζόνι¨ στην ομάδα φοιτητών του ΠΚΚ/PYD που είχαν επιτεθεί σε άλλη ομάδα φοιτητών που οργάνωναν εκδήλωση στο πανεπιστήμιο του Βοσπόρου για τους μάρτυρες στρατιώτες του Άφριν.  Από τους 2.155 πανεπιστημιακούς που υπέγραψαν το κείμενο υποστήριξης προς εκείνα τα μέλη του ΠΚΚ, οι 543 είναι από Ελλάδα και ΗΠΑ.
Δεν καθυστέρησε η υποστήριξη προς τους υποστηρικτές της τρομοκρατίας και οπαδούς των ΠΚΚ/PYD που είχαν επιτεθεί σε φοιτητές που έκαμναν εκδήλωση για τους μάρτυρες μας στο Άφριν.  2155 πανεπιστημιακοί με την επωνυμία Academic Solidarity Network, εξέφρασαν την στήριξη τους προς εκείνους τους υποστηρικτές του ΠΚΚ. Οι ομοϊδεάτες του ΠΚΚ που επιχαίρουν για την τρομοκρατία, άρχισαν καμπάνια συλλογής υπογραφών για τα 15 άτομα που προφυλακίστηκαν.

Εντύπωση προκαλεί πως η καμπάνια αυτή είχε μεγάλη στήριξη από πανεπιστημιακούς που εργάζονται σε  ΗΠΑ και Ελλάδα.  Από τις ΗΠΑ που ταΐζουν τον τρομοκράτη Γκιουλέν και από την Ελλάδα στην οποία έχουν προσφύγει οι δολοφόνοι της FETO που δολοφόνησαν εκατοντάδες πολίτες μας στις 15 Ιουλίου, συνολικά την καμπάνια στήριξαν 543 άτομα. 420 πανεπιστημιακοί από ΗΠΑ και 123 από Ελλάδα, στήριξαν με τις υπογραφές τους αυτήν την καμπάνια.

…………….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/bogazici-hainlerine-yorgo-coni-destegi-448181.html

13/4/2018

Σχ:  Είναι οι φοιτητές που συνελήφθησαν μετά από στοχοποίηση από τον Ερντογάν. Είναι αυτοί για τους οποίους ο Ερντογάν είχε δηλώσει πως ¨Δεν θα επιτρέψουμε στους κομμουνιστές προδότες να σπουδάσουν¨ . Ποιό ήταν το ¨έγκλημα¨ τους ; Διαμαρτυρήθηκαν με πανό κατά μιας άλλης ομάδας φοιτητών που γιόρταζαν την κατάκτηση του  Άφριν μοιράζοντας λουκούμια. Και για αυτό τον λόγο τους προφυλάκισαν και  (σίγουρα)  θα τους αποβάλλουν και από τις σχολές τους.  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email