Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

 

 

O πρόεδρος της Μπεσίκτας Φικρέτ Ορμάν μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές,  για να στηρίξουν τους στρατιώτες μας που μετέχουν στις επιχειρήσεις στο Άφριν, μετέβησαν στα σύνορα του νομού Χατάι.
O πρόεδρος της Μπεσίκτας Φικρέτ Ορμάν και οι ποδοσφαιριστές Τολγκά Ζενγκίν, Γκιοκχάν Γκιονούλ, Ογουζχάν και Νετζίπ  Ουισάλ , πήγαν στα  σύνορα για να στηρίξουν τους Τούρκους στρατιώτες που μετέχουν στις επιχειρήσεις στο Άφριν.

Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

Το καραβάνι της Μπεσίκτας επισκέφτηκε και στήριξε τους στρατιώτες της  Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής Χατάι  που αγωνίζονται για την επιβίωση της χώρας μας.  Στην επίσκεψη εκεί ο διοικητής της μονάδας συνταγματάρχης Ουγούρ Ερτεκίν χάρισε στους ποδοσφαιριστές και στον πρόεδρο Φικρέτ Ορμάν από μια στρατιωτική στολή.  Επίσης ο σύλλογος Μπεσίκτας έστειλε 1000 στολές της Μπεσίκτας για να μοιραστούν στους υπηρετούντες στρατιώτες.

 

¨Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ¨

Σε ανάρτηση που έκανε μετά από την επίσκεψη ο Φικρέτ Ορμάν, έγραψε πως ¨Βρισκόμαστε στο Χατάι για να στηρίξουμε ηθικά τους στρατιώτες μας που αγωνίζονται για την πατριδα μας. Ο Αλλάχ να είναι βοηθός των στρατιωτών μας¨.

https://www.haberler.com/besiktas-ta-fikret-orman-ile-futbolcular-10713921-haberi/

1/4/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email