ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 

 

Οι Ρώσοι πρέσβεις κλήθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών 4 ευρωπαϊκών χωρών

Τα υπουργεία Εξωτερικών Πολωνίας, Λιθουανίας, Λετονίας και Εσθονίας, κάλεσαν τους Ρώσους πρέσβεις.  Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Πολωνία Σεργκέι Αντρέγιεφ, δήλωσε πως η Βαρσοβία του κοινοποίησε την απόφαση της να απελάσει τους Ρώσους διπλωμάτες.

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Πολωνία Σεργκέι Αντρέγιεφ, κλήθηκε να πάει στο υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας.  Περιέγραψε πως εκεί τον ενημέρωσαν πως το υπουργείο Εξωτερικών αποφάσισε να απελάσει τους Ρώσους διπλωμάτες. Ο Αντρέγιεφ ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα φύγουν οι διπλωμάτες είπε πως ¨Η απόφαση πάρθηκε, η πολωνική πλευρά θα ενημερώσει¨.

Παρόμοιες ανακοινώσεις έγιναν και από τις πρέσβείες σε Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία.  Αλλά δεν έγινε καμία ενημέρωση σχετικά με τοα ίτιο για το οποίο κλήθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών.

Το βήμα αυτό έφτασε μετά από την απέλαση 23 Ρώσων διπλωμάτων από την Αγγλία, μετά από τις κατηγορίες της Αγγλίας προς την Μόσχα σχετικά με την δηλητηρίαση του πρώην Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του. Στην σύνοδο της Ε.Ε στις Βρυξέλλες, οι ηγέτες στήριξαν την Αγγλία.

 

 https://tr.sputniknews.com/avrupa/201803261032787465-avrupa-ulkesi-disisleri-bakanlik-rus-buyukelci-cagirdi/

26/3/2018

Σχ: Θλιβεροί τζουτζέδες των δυτικών οι χώρες αυτές. Διότι μέχρι σήμερα η Αγγλία δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της.  Με την ¨αγγλική λογική¨ και εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε πως πρόκειται για προβοκάτσια και πως οι ίδιοι οι Άγγλοι δηλητηρίασαν τον Σκριπάλ και την κόρη του.  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email