ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ

 

 

To ρωσικό υπουργείο Αμύνης συμβούλεψε τους Ρώσους στρατιωτικούς να μην χρησιμοποιούν να μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως τα Odnoklassniki, Vkontakt, Facebook και άλλα. Επίσης συμβουλεύει να μην γίνονται αναρτήσεις σχετικά με τα καθήκοντα τους και να έχουν κλειστή την εφαρμογή που εντοπίζει την τοποθεσία στο κινητό τηλέφωνο.

Αναφέρεται πως οι κανόνες αυτοί μπορεί προς το παρόν να έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα, αλλά το υπουργείο ετοιμάζει νομική ρύθμιση που θα καθιστά υποχρεωτική την τήρηση τους.

Η εφημερίδα Ιζβέστια αναφέρει πως αυτοί οι κανόνες αναπτύχθηκαν στα τέλη του 2017 και ότι ήδη σχετικές ενημερωτικές αφίσες έχουν αναρτηθεί εντός στρατιωτικών μονάδων.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ¨ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ¨

Στις συμβουλές αναφέρεται πως οι ιδιοκτήτες των ξένων ιστοσελίδων έχουν πλήρη πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες, πως οι αναρτήσεις που κάνουν οι Ρώσοι στρατιωτικοί αναλύονται από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών  και ότι οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο ενδεχομένως μπορεί να βλάψει την στρατιωτική αποστολή. Επίσης ζητείται να μην γίνεται καμία ανάρτηση για τα στρατιωτικά καθήκοντα και από τις οικογένειες των στρατιωτικών.

…………………..

https://tr.sputniknews.com/savunma/201802131032235908-rus-askerlere-sosyal-medya-yasagi/

13/2/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email