ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

 

Στην πόλη Ορεστιάδα που βρίσκεται στα 20 χιλιόμετρα από την Αδριανούπολη πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο από 102 οργανώσεις με σκοπό την στήριξη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Στο συλλαλητήριο μετείχαν περίπου 1500 άτομα και σε αυτό κάποιοι ομιλητές ζήτησαν την συντομότερη επιστροφή των στρατιωτικών στην Ελλάδα.  Οι οικογένειες των στρατιωτικών που την Δευτέρα επισκέφτηκαν στις φυλακές τύπου F τα παιδιά τους, δεν μετείχαν στο συλλαλητήριο.

Αθλητές του ποδηλατικού συλλόγου ΡΗΣΟΣ, στήριξαν την εκδήλωση κάνοντας ποδήλατο από την Ορεστιάδα ως τις Καστανιές.  Δήμαρχοι που μίλησαν από βήματος, υπενθύμισαν πως κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την ειρηνική συμβίωση του ελληνικού και του τουρκικού λαού και κάλεσαν τον τουρκικό λαό να στηρίξει την επιστροφή των στρατιωτικών.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης  ανέφερε πως ο κόσμος της περιοχής ως αντίδραση δεν επισκέπτεται την Τουρκία και κάνουν μποϊκοτάζ στην Τουρκία. Ο δήμαρχος ανέφερε πως ενώ τα Σαββατοκύριακα περνούσαν γύρω στα 200 άτομα στην τουρκική πλευρά, τώρα δεν πέρασε σχεδόν κανένας.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14003-tutuklu-yunan-askerler-cn-kumcftlnde-orestada-mtng-yaptilar.html

11/3/2018

Σχ: Αυτό με την έκκληση στον τουρκικό λαό για στήριξη καλό…  Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν;

 Όλοι αυτοί που τόσα χρόνια στηρίζουν εκδηλώσεις ελληνοτουρκικής φιλίας θα θέλαμε να δούνε τώρα αν οι ομόλογοι τους έβγαλαν ΜΙΑ έστω δήλωση στήριξης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Για να καταλάβουμε δηλαδή αν τα εκατέρωθεν τραπεζώματα είχαν και άλλο αποτέλεσμα πλην της αυξημένης χοληστερίνης και της αποθράσυνσης του τουρκικού κτήνους…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email