ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ, ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο λαός του Άφριν έδιωξε την ρωσική επιτροπή!

Κάτοικοι του Άφριν που λόγω των επιθεσεων από το τουρκικό κράτος κατέφυγαν στην Σεχμπά, χτες όταν ήρθαν Ρώσοι αξιωματούχπι για να μοιράσουν βοήθεια, αντέδρασαν εναντίον τους και αρνήθηκαν την βοήθεια
Το τουρκικό κράτος –εισβολέας και οι συμμορίες του OSO με την στήριξη της Ρωσίας άρχισαν την επίθεση στο Άφριν στις 20 Ιανουαρίου. Στις επιθέσεις αυτές δολοφονήθηκαν κοντά 500 πολίτες και εκατοντάδες οικίες καταστράφηκαν.

Οι YPG/YPJ, για να προστατέυσουν τους πολίτες στις 18 Μαρτίου εκκένωσαν την πόλη. Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι του Άφριν, τώρα ζούνε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες στην Σεχμπά.

Χτές όταν μια ρωσική επιτροπή μετέβη στο στρατόπεδο των προσφύγων εκεί για να μεταφέρει βοήθεια, ο κόσμος του Άφριν αντέδρασε έντονα. Οι κάτοικοι του Άφριν, διαμαρτυρόμενοι κατά της Ρωσίας, αρνήθηκαν την βοήθεια τους.

Λόγω των αντιδράσεων του κόσμου, η ρωσική επιτροπή αναγκάστηκε να φύγει.

https://anfturkce.net/kurdistan/efrin-halki-rus-heyeti-kovdu-105770

30/3/2018

Σχ: Ο κόσμος προφανώς αισθάνθηκε την κοροϊδία, Δεν μπορεί να συνεργάζεσαι με την Τουρκία και μετά να μοιράζεις μετά ανθρωπιστική βοήθεια σε αυτούς που έγιναν πρόσφυγες επειδή ΕΣΥ επέτρεψες στα τουρκικά αεροσκάφη να αλωνίζουν πάνω από το Άφριν…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email