ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

 

Kείμενο του ιστολόγιου  23/2/2018

Η Κοινότητα Αμυντικών Συστημάτων και Τεχνολογιών του Τμήματος Μηχανικών του Πολυτεχνείου Μαύρης Θάλασσας (KTÜ) , οργάνωσε φέτος για 4η φορά έκθεση με θέμα ¨Μέρες Αμυντικής Βιομηχανίας- KTܨ.

Η έκθεση οργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο Οσμάν Τουράν του KTÜ και σε αυτήν μετείχαν η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας, η ΜΚΕ (κρατική εταιρία που παράγει πυρομαχικά και όπλα), η Βιομηχανία Αεροπλοΐας και Διαστήματος και αξιωματούχοι της Βιομηχανίας Ηλεκτρονικών Αεροπορίας. Μαθητές που επισκέφτηκαν την έκθεση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εγχώρια  παραγόμενα αμυντικά συστήματα και όπλα.

Στην Ελλάδα φυσικά δεν μπορεί να γίνει μια αντίστοιχη έκθεση για πολλούς λόγους. Καταρχήν ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ούτε περίστροφα, την στιγμή που η Τουρκία έχει αναπτύξει πολύ την αμυντική της βιομηχανία. Ρωτείστε οποιονδήποτε έμπορο ειδών κυνηγιού για να σας πει για την εντυπωσιακή παρουσία που έχουν οι Τούρκοι σε εμπορικές εκθέσεις όπλων στο εξωτερικό. Ναι μπορεί να είναι αντίγραφα, ναι μπορεί να είναι κατώτερης ποιότητος αλλά ΠΑΡΑΓΟΥΝ, εξάγουν και πουλάνε.

 

Επίσης ακόμη και αν είχαμε την ίδια αμυντική βιομηχανία, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η έκθεση σε συνεδριακό κέντρο πανεπιστημίου διότι απλά δεν θα το επέτρεπαν (δια της βίας) οι αριστερόστροφοι φασίστες.

Άρα πριν να αρχίσουμε να υποτιμάμε τον αντίπαλο μας με βρισιές καλά είναι να έρθουμε σε αυτογνωσία, να δούμε την τραγική μας κατάσταση και να αρχίσουμε να κάνουμε βήματα βελτίωσης.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email