ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ !!!

 

 

Στο αρχείο η υπόθεση με τα έγγραφα της Νήσου του Ανθρώπου: Τα dekont είναι αληθινά αλλά δεν υπάρχει “μαύρο χρήμα”

Η εισαγγελία της Άγκυρας ολοκλήρωσε την έρευνα που ελιχε.αρχίσει σχετικά με τα εγγρφα της Νήσου του Ανθρώπου που είχε.κοινοποιήσει ο πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Η εισαγγελία διαπίστωσε πως τα μεν dekont που δημοσίευσε ο Κιλοτσντάρογλου είναι αληθινά, αλλά ότι δεν υπάρχει “μαύρο” χρήμα και έτσι η υπόθεση κατά των 5 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο γιος του Ερντογάν, ο γαμπρός του και πρώην κειμενογράφος του, μπήκε στο αρχείο.

Σύμφωνα με το κείμενο του Αλιτζάν Ουλουντάγ, η εισαγγελία στην απόφαση της αναφέρει πως οι ύποπτοι δεν έστειλαν χρήματα.στην εταιρία Bellway στην Νήσο του Ανθρώπου, αλλά η εταιρία αυτή έστειλε 15 εκ. $ σε λογαριασμούς τους στο υποκατάστημα Γαλατά της τράπεζας Halk Bank.

Εντύπωση όμως προκαλεί ότι στην έρευνα που έγινε δεν ερευνήθηκε η πηγή των 15 εκ. $, δηλαδή δεν ερευνήθηκε το έναντι ποιάς εμπορικής πράξης κερδήθηκαν αυτά τα χρήματα. Επίσης στην απόφαση αναφέρεται πως διαπιστώθηκε πως τα dekont που κοινοποίησε ο Κιλιτσντάρογλου είναι αληθινά και ότι για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής σε αυτά τα ποσά αρμόδια δεν είναι η εισαγγελία αλλά οι σχετικές αρχές.
….
DIKEN 10/2/2018

Σχ: Τι να κάνει ο έρμος ο εισαγγελέας ; Εύκολο είναι λέτε την μια μέρα να είσαι σαν άρχοντας και την άλλη λόγω μιας απόφασης να βρεθείς στην φυλακή;…