ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 

Επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Επιστημόνων

Ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Αχμέτ Ιμπράμ μαζί με περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD).

Ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Αχμέτ Ιμπράμ και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μουσταφά Κατραντζί, Μπιρόλ Ιντζέ Μεχμέτ και Ισμαήλ Χουσέ, επισκέφτηκαν τον BTAYTD.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ευχήθηκαν επιτυχίες στην νέα διοίκηση αντάλλαξαν απόψεις για τα μειονοτικά θέματα. Ο αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι ανέφεραν πως είναι έτοιμοι για κάθε είδους συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου και είπαν πως θα βοηθήσουν στις εργασίες του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του BTAYTD εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη αυτή και πρόσθεσε πως και αυτοί είναι ανοιχτεί σε συνεργασίες σε κάθε τομέα για το όφελος της μειονότητας.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13915-yueksek-tahslller-dernen-zyaret-ettler.html

23/2/2018

Σχ: Ο αντιπεριφεριάρχης αυτός όπως και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αυτοί, είναι όλοι του ¨γαλάζιου¨ συνδυασμού της περιφέρειας, από τον οποίο προέρχεται και ο νυν περιφερειάρχης Μέτιος.  Όλοι τους σε διάφορες περιστάσεις έχουν υποστηρίξει τον ¨τουρκισμό¨ της μειονότητας. Είτε με επισκέψεις στον πρόξενο, είτε με συμμετοχές σε γιορτές και τραπεζώματα που χρηματοδοτούνται από το προξενείο και γενικά με την όλη δράση τους. Ο δε σύλλογος αυτός είναι ο σύλλογος του οποίου πρόσφατα η αστυνομία έκλεισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα παράνομα νηπιαγωγεία και αυτός που συχνά λειτουργεί ως κατήγορος της Ελλάδας σε διεθνή φόρα. Πρόεδρος του είναι ο δικηγόρος Ερτζάν Αχμέτ που είναι δημοτικός σύμβουλος στον επίσης ¨γαλάζιο¨ συνδυασμό της Φελίνας Καζάκου. Ο κ.Ερτζάν είναι ο συνήγορος του ψευδομουφτή Κομοτηνής Σερίφ.

Συνοψίζοντας, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  είναι στελέχη της ¨πατριωτικής¨ ΝΔ…. Και κλείνοντας δείτε τους ίδιους μαζί με τον περιφερειάρχη σε επίσκεψη στο προξενείο τον 9/2017 κατά τον εορτασμό του Μπαϊραμιού….      

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email