Υπουργός Τσαβούσογλου: Όποια χώρα και αν είναι…

 

Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Οποιαδήποτε ώρα ή δύναμη και αν είναι, αν στηρίζει τους τρομοκράτες, για εμάς δεν διαφέρει από τις YPG/PKK

…………….

Οι τίτλοι των δηλώσεων Τσαβούσογλου έχουν ως εξής:  Βλέπουμε πως και οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις συνεργάστηκαν και θέλουν να αγωνίζονται ενάντια στην Τουρκία.  Αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις θα τις καθαρίσουμε από εδώ. Συχνά έχουμε θέσει το θέμα της συνοριακής και εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας. Σε κάθε συνάντηση που μετέχουμε το τονίζουμε αυτό. Στο Σότσι, στην Αστάνα, παντού.

Την σύνοδο κορυφής του Σότσι θα την πραγματοποιήσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Θα το συνεχίσουμε αυτό με εναλλαγές. Εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια στις YPG/PKK που θέλουν να μοιράσουν εδάφη της Συρίας, Και μάλιστα όποιον δεν τους υποστηρίζει τον εξόρισαν.

ΞΕKΑΘΑΡΗ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ: ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ …
Η στάση μας είναι ξεκάθαρη. Δεν είμαστε ενάντιοι σε οποιονδήποτε αγωνίζεται ενάντια στις PKK/YPG. Διότι η τρομοκρατία είναι κοινός εχθρός. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς να έρθουν εδώ να προστατέψουν το YPG. Πριν από λίγο πέρασε ένα κονβόι 5-10 οχημάτων και έγιναν τα δέοντα. Για εμάς όποια χώρα και αν είναι δεν διαφέρει. Αυτοί που θέλουν να στηρίζουν τις YPG/PKK για εμάς είναι ισότιμοι, είναι και αυτοί YPG/PKK και γίνονται τα δέοντα¨.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiyeden-net-mesaj-hangi-ulke-olursa-olsun-427091.html

22/2/2018

Σχ: Προσέξτε θράσος και ψέματα υπουργού. Λέει πως σέβονται την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας , αλλά δηλώνει ταυτόχρονα πως θα βομβαρδίσει τις δυνάμεις της αν μπούνε στο Άφριν ! Προφανώς απευθύνεται σε ηλίθιους…
Την πιο καλή ανάλυση την έκανε στην Αφρίκα ο αρθρογράφος Ρετζέπ Μαρασλί. Μην την χάσετε ! Είναι στην διεύθυνση :
http://tourkikanea.gr/2018/02/kipros-9/

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email