ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

Συνάντηση στις 24/1/2018 με τον αστυνομικό διευθυντή Αδριανούπολης που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα αυτά. Ο Μέτε σχολιάζει πως του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες στα καθήκοντα του. Δηλαδή; Στο να φυλακίζει δημοσιογράφους; Στο να δέρνει διαδηλωτές; Η στο να κάνει επιδρομές η αντιτρομοκρατική σε αθώους ανθρώπους που έτυχε κάποτε να έχουν σχέση με τα ιδρύματα Γκιουλέν;

Συνάντηση με τον μουφτή Αδριανούπολης που του χαρίζει ένα ρολόι τοίχου. Δείτε γαλήνη κι ευτυχία που αισθάνεται ο άνθρωπος για το δώρο αυτό ! Βρε Αχμέτ, να σου χαρίσουμε και εμείς ένα με τον λογότυπο της ιστοσελίδας μας !

 

18/1/2018

Eπίσκεψη στα γραφεία του Μέτε από Δυτικοθρακιώτες φοιτητές που σπουδάζουν στην Άγκυρα. Με επικεφαλής εκείνο το ¨καλό παιδί¨ που είναι στέλεχος των Γκρίζων Λύκων στην Άγκυρα ( https://www.facebook.com/recep.ali.3975)

Επίσκεψη στο γραφείο του Μέτε από τον Μουσταφά Χατιπλέρ(δεξιά στην φωτογραφία). Ο κύριος αυτός που εργάζεται ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Αδριανούπολης,  είναι αυτός που κάθε χρόνο που ηγείται σε αυτή την οθωμανική διοργάνωση που γυρνά σε όλα τα Βαλκάνια και ονομάζεται ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ κατά την την οποία προσφέρεται το δείπνο μετά από την νηστεία στο Ραμαζανι. Φυσικά με την απαραίτητη πολιτική και πολιτιστική προπαγάνδα της Τουρκίας. Τώρα γιατί το επιτρέπουμε εμείς…να ρωτήσετε το υπουργείο Εξωτερικών. Εμείς αδυνατούμε να κατανοήσουμε.