¨ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ¨ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ…

 

 

 

64 πολιτοφύλακες ασφαλείας οι οποίοι υπηρετούσαν σε Κουλπ και Εργκάνι  του νομού Ντιγιαρμπακίρ, ξεπροβοδήθηκαν καθώς πάνε να ενταχθούν στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας που συνεχίζεται στο Άφριν

28 πολιτοφύλακες ασφαλείας που ασκούν τα καθήκοντα τους στην Διεύθυνση Στρατοχωροφυλακής της Εργκάνι, στάλθηκαν στο Άφριν για να ενταχθούν στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας.

Στην τελετή που οργανώθηκε στην Διεύθυνση Στρατοχωροφυλακής Εργκάνι, μετείχαν ο έπαρχος Μεσούτ Τσομπάν, στρατιωτικοί και οι οικογένειες των πολιτοφυλάκων. Σφάχτηκαν κουρμπάνια και ακολούθως αποχαιρετίστηκαν οι 28 πολιτοφύλακες συνοδεία των συνθημάτων  ¨Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε ανά πάσα στιγμή για την ωραία πατρίδα μας¨  και ¨Πρώτα η πατρίδα¨.

Στην Κουλπ 36 πολιτοφύλακες ασφαλείας που υπηρετούνε στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, με τελετή αποχαιρετίστηκαν για να μετάσχουν στην επιχείρηση Κλάδος Ελαίας.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201802211032338085-guvenlik-korucu-afrin/

21/2/2018

Σχ: Οι περιοχές από τις οποίες αναχωρούν δείχνουν πως πρόκειται για Κούρδους πολιτοφύλακες οι οποίοι με το δέλεαρ των 65 ευρώ την μέρα πάνε να πολεμήσουν στο Άφριν. Διότι τόσα υποσχέθηκε η τουρκική κυβέρνηση σε όσους πάνε να υπηρετήσουν στο Άφριν.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο αριθμός είναι πολύ μικρός σχετικά με τον πληθυσμό της περιοχής. Για παράδειγμα η επαρχία Εργκάνι έχει πληθυσμό 128.542 (https://www.nufusu.com/ilce/ergani_diyarbakir-nufusu)

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email