ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ !

 

Έπιασε τον αδερφό του που έπεσε από τον 11ο όροφο και έσπασαν τα πόδια του

 

Ο Γιουνούς Εμρέ Φαράσογλου (20) την ώρα που περνούσε σίδερα στον 11ο  όροφο ανεγειρόμενης οικοδομή στα Άδανα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον αδερφό του τον Αλή Φαράσογλου (23) που αντιλήφθηκε την πτώση του και προσπάθησε να τον πιάσει. Ο Γιουνούς Εμρέ Φαράσογλου τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μαζί με τον αδερφό του ο οποίος έσπασε τα πόδια του στην προσπάθεια.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο σε πολυκατοικία στην συνοικία Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι. Εκεί αναφέρεται πως ο Γιουνούς Εμρέ Φαράσογλου την ώρα που περνούσε σίδερα  στον 11ο όροφο, έχασε την ισορροπία και καθώς δεν υπήρχε δίχτυ ασφαλείας έπεσε προς τα κάτω. Εκείνη την στιγμή ο αδελφός του που εργαζόταν στο ισόγειο, άκουσε την κραυγή του και αντιλήφθηκε τον αδερφό του που έπεφτε. Με μια στιγμιαία κίνηση άνοιξε τα χέρια του και προσπάθησε να τον κρατήσει. Ο Γιουνούς έπεσε πάνω στον αδερφό του που προσπάθησε να τον κρατήσει. Στο περιστατικό ο Γιουνούς τραυματίστηκε βαριά, ενώ έσπασαν τα πόδια του αδερφού του.

Τα τραυματισμένα αδέλφια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης των Αδάνων. Ο Γιουνούς νοσηλεύεται στην εντατική σε βαριά κατάσταση, ενώ ο αδερφός του δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

Σχετικά με το περιστατικό άρχισε έρευνα.

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/925110/insaatin_11_inci_katindan_dusen_kardesini_yakaladi_bacaklari_kirildi.html

12/2/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email