ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ: ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ…

 

 

Η δικαιολογία του Ερντογάν: Κακός καιρός!

Ο Ερντογάν συνέδεσε τις ήττες που δέχεται λόγω της λαμπρής αντίστασης στο Άφριν, με τον ¨κακό καιρό¨ αλλά και αυτό διαψεύστηκε

………………….

Ο Ερντογάν στην ομιλία του χρησιμοποίησε φράσεις που ομολογούσαν την αποτυχία των επιθέσεων εισβολής στο Άφριν. Ο Ερντογάν είπε ¨Η επιχείρηση από τώρα και μετά, προσδοκούμε μακάρι να προχωρήσει πιο γρήγορα¨, ενώ αναφερόμενος στις αποτυχίες τους προσέφυγε σε αυτή την φράση: ¨Ο καιρός ήταν κακό. Ένας αγώνας που ενίοτε δίνεται με χιόνι, θύελλες και ομίχλη. Και σε αυτό τον αγώνα ο στρατός μας προχωρά χωρίς να υπολογίζει χιόνι και φουρτούνες¨.

¨ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ…¨

Ο Ερντογάν υπονοώντας πως μέχρι τώρα δεν απέσπασαν το αποτέλεσμα που ήθελαν, εξέφρασε την ανάγκη για μια νέα στρατηγική. Ο Ερντογάν Θα συνεχίσουμε την επιχείρηση με μια νέα στρατηγική,  περικυκλώνοντας πρώτα την πόλη του Άφριν ώστε να αποκοπεί η επικοινωνία των τρομοκρατών με έξω¨.

Στο μεταξύ ο ισχυρισμός του Ερντογάν πως ¨ο καιρός ήταν κακός¨ δεν αντανακλά την αλήθεια.. Ο καιρός στο Άφριν είναι είτε με ήλιο ή έστω και με λίγη βροχή, αλλά χιόνια και φουρτούνες δεν υπήρξαν. Η θερμοκρασία είναι στους 15-17 βαθμούς.

https://anfturkce.net/guncel/erdogan-in-efrin-bahanesi-hava-bozdu-103748
23/2/2018    11:27

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email