ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΙΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

 

H απόφαση των ενόρκων : Ο Αττίλα βρέθηκε ένοχος στις πέντε από τις έξι κατηγορίες , πλην αυτής του ¨ξεπλύματος μαύρου χρήματος¨.

Ανακοινώθηκε στην Νέα Υόρκη η απόφαση των ενόρκων στην δίκη του Μεχμέτ Χακάν Αττίλα-πρώην γενικού διευθυντή της τράπεζας Halkbank, που δικαζόταν όντας κρατούμενος.

Ο Αττίλα πέραν του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, βρέθηκε ένοχος για πέντε κατηγορίες. Την ώρα που διαβαζόταν η απόφαση, φάνηκε πως ο Αττίλα ήταν ανέκφραστος.

Την τιμωρία του Αττίλα θα καθορίσει ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπέρμαν. Το δικαστήριο για να καθορίσει την ποινή που θα δοθεί στον Αττίλα θα συνέλθει στις 11 Απριλίου.

Ο Αττίλα δικάστηκε κρατούμενος με κατηγορίες για παραβίαση του εμπάργκο που εφάρμοζαν οι ΗΠΑ στο Ιράν, τραπεζική απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύσταση συνωμοσίας για να παραβιαστούν οι νόμοι των ΗΠΑ……

………………

 

Jüri kararı: Atilla ‘kara para aklama’ hariç altı farklı suçun beşinden suçlu bulundu

3/1/2017

Σχ: Ο Ατίλλα είναι το πρώτο από τα παλικάρια του Ερντογάν που καταδικάζεται στις ΗΠΑ για αυτή την υπόθεση. Τελικά ο Ριζά Σαρράφ ήταν πιο έξυπνος και δέχτηκε να συνεργαστεί με την εισαγγελία εκεί και να γίνει ουσιαστικά μάρτυρας κατηγορίας σε αυτή την υπόθεση. Αλλιώς αντιμετώπιζε δεκάδες έτη φυλάκισης… Είμαστε σίγουροι πως και ο υιός Ερντογάν θα κάνει πολλά χρονια να πάει ξανά στις ΗΠΑ….

Ενδεικτικό της ενόχλησης είναι πως η φιλοκυβερνητική Ακίτ την ίδια στιγμή μιλά για ¨απόφαση των ενόρκων-σκάνδαλο ¨  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email