ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ¨ΨΥΧΟΥΛΕΣ¨…

 

 

Επίθεση σε φοιτήτρια από αγέλη σκύλων! Με το ζόρι γλίτωσε από τα δόντια τους

Επίθεση από αγέλη σκύλων δέχτηκε μία φοιτήτρια στην Κομοτηνή.

Το περιστατικό το κατήγγειλε στον “Χρόνο” οικείο της πρόσωπο, στο οποίο απευθύνθηκε η νεαρή κοπέλα μετά την επίθεση ζητώντας της πληροφορίες για το ποιος είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα. Η εμπειρία που έζησε η κοπέλα ήταν σοκαριστική, αφού χρειάστηκε η επέμβαση περαστικού για να απεγκλωβιστεί από τα δόντια των σκυλιών.

Όλα συνέβησαν τις τελευταίες απογευματινές ώρες της Κυριακής 28 Ιανουαρίου. Η τριτοετής φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ επέβαινε στο ποδήλατό της και είχε προορισμό το σπίτι της στην περιοχή των δικαστηρίων. Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μάνεση, σημείο από το οποίο διέρχεται καθημερινά η νεαρή κοπέλα αφού εκεί κοντά βρίσκεται το σπίτι της.

Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε πρόβλημα. Όμως το απόγευμα της Κυριακής ένα σκυλί άρχισε να κινείται επιθετικά προς το μέρος της, δίνοντας το έναυσμα και σε άλλα να ακολουθήσουν. Η νεαρή ποδηλάτισσα βρέθηκε στο έδαφος, πριν προλάβει να αντιδράσει.

Τις εκκλήσεις της για βοήθεια άκουσε περαστικός, ο οποίος απομάκρυνε τα σκυλιά από πάνω της. Η φοιτήτρια μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Όταν συνήλθε από το σοκ της επίθεσης απευθύνθηκε σε νομικό της πόλης μας προκειμένου να μάθει ποιος έχει την ευθύνη για τα αδέσποτα.

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/11781-epithesi-se-foititria-apo-ageli-skylon-me-to-zori-glitose-apo-ta-dontia-tous.html

31/1/2018

Σχ: Έχουμε μια τόσο γελοία πολιτική άρχουσα τάξη που δεκαετίες τώρα αδυνατεί να λύσει ακόμη και απλά θέματα όπως αυτό της εγκληματικότητας στα πανεπιστήμια ή των επιθέσεων από αδέσποτα. Που να μπορέσει μετά να αντιμετωπίσει την Τουρκία ή να φέρει οικονομική ανάπτυξη…. Μόνο για να ψηφίζουν αυτά που τους επιβάλλουν είναι ικανοί.

Kαι ξέρετε ε; Αν κλωτσούσε και καμία από αυτές τις ¨ψυχούλες¨ που της επιτέθηκαν θα απειλούνταν και με πρόστιμο 15.000 για κακοποίηση….

Είμαστε για τον γάιδαρο ανάποδα…