ΣΤΑ 18 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ…

 

 

Έχασε την μάχη με την ζωή που έδινε ο νέος αθλητής μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι

Ο 18 ετών Αλπερέν Αταμπάι στους προκριματικούς αγώνες του πρωταθλήματος Κικ Μποξ που διοργανώθηκαν στην Αττάλεια, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με αιμάτωμα στον εγκέφαλο στο νοσοκομείο, όπου μετά από 4 μέρες αγώνα για την ζωή, απεβίωσε.

Το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Κικ Μποξ Τουρκίας  διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο WOW Kremlin Palace στο Κουντού της Αττάλειας.  Στο τουρνουά αυτό στις 14 Ιανουαρίου μετείχαν 1200 αθλητές από 60 νομούς. Στην διάρκεια των προκριματικών ο αθλητής Αλπερέν Αταμπάι της Σχολής Κικ Μποξ Αλακούς της περιοχής Κεμέρ της Αττάλειας, έπεσε κάτω από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι. Οι ομάδες πρώτων βοηθειών επενέβησαν και αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό νοσοκομείο  Lara Anadolu.

Διαπιστώθηκε πως από τα χτύπημα που δέχτηκε στους προκριματικούς είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και βλάβη στον λαιμό και εισήχθη για εγχείρηση. Μετά από την εγχείρηση ο νέος αθλητής μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου και πέθανε μετά από αγώνα επιβίωσης 4 ημερών. Οι γιατροί μετά δυσκολίας έδωσαν την πικρή είδηση στην οικογένεια του.
https://www.dha.com.tr/yurt/basina-darbe-alan-genc-sporcu-yasam-mucadelesini-kaybetti/haber-1560439

16/1/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email