ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασάνισαν με πιρούνι πελάτη που είχε αντιρρήσεις για λογαριασμό και τον έβαλαν να υπογράψει γραμμάτιο 100.000 λιρών

Ο Εμράχ Κ. αναφέρεται πως πήγε σε κέντρο διασκέδασης στα Μούγλα του νομού Μπόντρουμ όπου ο ιδιοκτήτης τον βασάνισε επί 3 ώρες και μετά τον έβαλε να υπογράψει γραμμάτιο 100.000 λιρών.

Αναφέρεται πως όταν ο Εμράχ Κ. έφερε αντιρρήσεις για το υψηλό ποσό του λογαριασμού στο κέντρο διασκέδασης, υπήρξε λογομαχία με τον 42 ετών ιδιοκτήτη Ταχσίν Ο. Τότε τον πήραν τον Εμράχ Κ. τον πήγαν σε άλλο χώρο εντός του οικήματος και εκεί ο ιδιοκτήτης και οι άνθρωποι του τον βασάνισαν.

Εκεί ο Εμράχ Κ. επί τρεις ώρες βασανίστηκε από 5 άτομα με πιρούνια. Με το ζόρι τον έβαλαν να υπογράψει γραμμάτιο 100.000 λιρών ενώ τον απείλησαν και με καραμπίνα. Όταν μετά από τα βασανιστήρια αφέθηκε ελεύθερος, πήγε στην αστυνομία του Μπόντρουμ όπου και κατήγγειλε τα 5 άτομα. Η αστυνομία έκανε έφοδο και βρήκε την καραμπίνα και το γραμμάτιο θαμμένα στην πίσω αυλή του καταστήματος.

Στην αυλή του καταστήματος βρέθηκαν 6 γραμμάτια των 20.000 λιρών, η καραμπίνα και ένα σημείωμα που έφερε την υπογραφή του ατόμου. Το σημείωμα έγραφε πως ¨Υπέγραψα επειδή είχα χρέος 60.000 λιρών. Χωρίς να απειληθώ με κανέναν  τρόπο έχω χρέος 60+20 χιλιάδες λίρες¨.

Η αστυνομία του Μπόντρουμ συνέλαβε τον ιδιοκτήτη Ταχσίν Ο, τους Καζίμ Κ. , Αϊντίν Ν., Αμντουρραχμάν Ν. και Μαχμούτ Κ. και τους μετέφερε στο δικαστήριο με κατηγορίες για ¨τραυματισμό με βασανιστήρια¨, ¨παράνομη κατακράτηση¨ και ¨λεηλασία¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/866502/Hesaba_itiraz_eden_musteriye_catalla_iskence_edip_100_bin_liralik_senet_imzalattilar.html

15/11/2017