Ο ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΟΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !

 

Ο Χάνιμπαλ της Ρωσίας ! Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, την τραυμάτισε βαριά δαγκώνοντας την παντού στο σώμα της

Στην Ρωσία, ένας άντρας γνώρισε μέσω διαδικτύου μια γυναίκας και συναντήθηκε μαζί της σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου την τραυμάτισε βαριά δαγκώνοντας την σε διάφορα σημεία του σώματος της.

………………

Στην πόλη Κουργκάν όπου συνέβη το περιστατικό, άντρας ονόματι Ανατόλι Εζκόφ γνώρισε μέσω διαδικτύου γυναίκα ονόματι Ιρίνα Γκοντζάρ και την κάλεσε για ένα ρομαντικό βράδυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου.  Εκεί ο Ανατόλι Εντζκοφ όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών, μετά από κάποιο διάστημα επιτέθηκε στην γυναίκα.

ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ

Καθώς η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ  βρέθηκε ακόμη πιο ανυπεράσπιστη και ό άντρας άρχισε να την δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματος της, κόβοντας κρέας. Κατά την διάρκεια 4 ωρών γεμάτων από τρόμο, ο άντρας δάγκωσε και έκοψε κομμάτια από της άτυχης νοσοκόμας, από την μύτη, τα αυτιά, τα δάχτυλα, ενώ αποπειράθηκε να την δαγκώσει και στην σπονδυλική της στήλη.

Ο άντρας που ονομάστηκε ¨Χάνιμπαλ Λέκτορ¨ της Ρωσίας αργότερα προσπάθησε να πνίξει την γυναίκα με ένα καλώδιο, αλλά καθώς τα χέρια της γυναίκας ήταν γεμάτα αίμα, ο ίδιος γλιστρούσε και δεν μπόρεσε να την πνίξει.

Μετά από κραυγές της γυναίκας, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσωσε την 45 ετών νοσοκόμα  από τα χέρια του τέρατος.  Η γυναίκα έχει πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και αλλού και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Μεγάλες αντιδράσεις προκλήθηκαν όταν μετά από την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε: Έμεινα έκπληκτος μόλις άκουσα την είδηση, αλλά με σόκαρε περισσότερο όταν έμαθα πως αφέθηκε ελεύθερος.  Εάν αυτό το θέμα δεν μπορεί να λυθεί από ένα τοπικό δικαστήριο , τότε η οικογένεια  πρέπει να πάει οπωσδήποτε στην Μόσχα¨.

Sondakika  14/11/2017