ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Μια ακόμη μήνυση από τον Ερντογαν κατά του Κιλιτσντάρογλου που ¨δημοσίευσε τα έγραφα¨

Ο Αχμέτ Οζέλ-συνήγορος του προέδρου της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως ¨θα υποβάλλει μια ακόμη βαριά μήνυση¨ κατά του προέδρου του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Ο Κιλιτστντάρογλου μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, υποστήριξε πως το 2011 ο γιός του Ερντογάν, ο αδερφός του, ο γαμπρός του, τα πεθερικά και ο διευθυντής του ιδιωτικού του γραφείου, μετέφεραν σε φορολογικό παράδεισο 15 εκ. $, παραθέτοντας τα μηνύματα μεταφοράς χρημάτων και τα αντίστοιχα ντεκοντ.

Ο Οζελ μιλώντας στον Μουχάμεντ Ενές Τζαν του πρακτορείου Αναντολού, ανέφερε πως οι πελάτες του, ο γιός του Ερντογαν ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, ο αδερφός του ο Μουσταφά Ερντογαν, ο γαμπρός Ζιγιά Ιλγκέν, ο πεθερός Οσμάν Κετεντζί και ο επιχειρηματίας Μουσταφά Γκιουντογάν θα υποβάλλουν μια ακόμη μήνυση κατά του Κιλιτσντάρογλου.

Ο Οζέλ υποστήριξε πως κανένα από τα έγγραφα που έχει ο Κιλιτσντάρογλου στα χέρια του δεν μπορεί να αποδείξει πως στάλθηκαν χρήματα στο εξωτερικό και ότι ο Κιλιτσντάρογλου δεν τα κοινοποίησε αυτά στους δημοσιογράφους.

……………….

Ο συνήγορος του Ερντογάν υποστήριξε τα εξής: Τα έγγραφα αυτά δεν αποδεικνύουν πως οι πελάτες μου έστειλαν χρήματα στο εξωτερικό. Οι πελάτες μου από κανένα υποκατάστημα τράπεζας της Τουρκίας δεν έστειλαν χρήματα σε οποιοδήποτε άτομο ή εταιρία του εξωτερικού. Τα έγραφα που προβλήθηκαν δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Εμείς ενώπιον του δικαστηρίου ζητάμε να λογοδοτήσει ο Κιλιτσντάρογλου και του λέμε ¨ορίστε¨, ας δημοσιεύσει τα έγγραφα. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση να πρέπει να αποδείξουμε πως δεν κάναμε κάτι. Πρόκειται για μια θλιβερή κατάσταση¨.

Erdoğan, ‘belge yayınlayan’ Kılıçdaroğlu’na bir kez daha dava açacak

28/11/2017

Σχ: Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμη θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κιλιτσντάρογλου. Διοτι ο ¨σουλτάνος¨ δεν νομίζουμε να το αφήσει να περάσει αυτό έτσι μόνο με μια μήνυση…