ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Μια ακόμη μήνυση από τον Ερντογαν κατά του Κιλιτσντάρογλου που ¨δημοσίευσε τα έγραφα¨

Ο Αχμέτ Οζέλ-συνήγορος του προέδρου της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως ¨θα υποβάλλει μια ακόμη βαριά μήνυση¨ κατά του προέδρου του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Ο Κιλιτστντάρογλου μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, υποστήριξε πως το 2011 ο γιός του Ερντογάν, ο αδερφός του, ο γαμπρός του, τα πεθερικά και ο διευθυντής του ιδιωτικού του γραφείου, μετέφεραν σε φορολογικό παράδεισο 15 εκ. $, παραθέτοντας τα μηνύματα μεταφοράς χρημάτων και τα αντίστοιχα ντεκοντ.

Ο Οζελ μιλώντας στον Μουχάμεντ Ενές Τζαν του πρακτορείου Αναντολού, ανέφερε πως οι πελάτες του, ο γιός του Ερντογαν ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, ο αδερφός του ο Μουσταφά Ερντογαν, ο γαμπρός Ζιγιά Ιλγκέν, ο πεθερός Οσμάν Κετεντζί και ο επιχειρηματίας Μουσταφά Γκιουντογάν θα υποβάλλουν μια ακόμη μήνυση κατά του Κιλιτσντάρογλου.

Ο Οζέλ υποστήριξε πως κανένα από τα έγγραφα που έχει ο Κιλιτσντάρογλου στα χέρια του δεν μπορεί να αποδείξει πως στάλθηκαν χρήματα στο εξωτερικό και ότι ο Κιλιτσντάρογλου δεν τα κοινοποίησε αυτά στους δημοσιογράφους.

……………….

Ο συνήγορος του Ερντογάν υποστήριξε τα εξής: Τα έγγραφα αυτά δεν αποδεικνύουν πως οι πελάτες μου έστειλαν χρήματα στο εξωτερικό. Οι πελάτες μου από κανένα υποκατάστημα τράπεζας της Τουρκίας δεν έστειλαν χρήματα σε οποιοδήποτε άτομο ή εταιρία του εξωτερικού. Τα έγραφα που προβλήθηκαν δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Εμείς ενώπιον του δικαστηρίου ζητάμε να λογοδοτήσει ο Κιλιτσντάρογλου και του λέμε ¨ορίστε¨, ας δημοσιεύσει τα έγγραφα. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση να πρέπει να αποδείξουμε πως δεν κάναμε κάτι. Πρόκειται για μια θλιβερή κατάσταση¨.

Erdoğan, ‘belge yayınlayan’ Kılıçdaroğlu’na bir kez daha dava açacak

28/11/2017

Σχ: Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμη θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κιλιτσντάρογλου. Διοτι ο ¨σουλτάνος¨ δεν νομίζουμε να το αφήσει να περάσει αυτό έτσι μόνο με μια μήνυση…

 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email