ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ….

 

Θαυμαστές των τουρκικών μάλλινων χαλιών οι Έλληνες

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν οι Έλληνες πολίτες για τα τουρκικά χαλιά

Έλληνες που έρχονται κάθε μέρα της εβδομάδας για ψώνια στην Αδριανούπολη, προτιμούνε μάλλινα τουρκικά χαλιά για την διακόσμηση του σπιτιού τους.

Οι Έλληνες πολίτες που φθάνουν καθημερινά στην Αδριανούπολη, αγοράζουν είδη κλωστοϋφαντουργίας, είδη καθαριότητας μέχρι και έπιπλα . Θαυμάζουν ιδιαίτερα τα τουρκικά μάλλινα χαλιά και γυρνάνε ένα-ένα τα μαγαζιά που πουλάνε χαλιά στην Αδριανούπολη.  Πακετάρουν τα χαλιά που αγοράζουν, τα βάζουν στο αυτοκίνητο τους και επιστρέφουν μετά στην πατρίδα τους.

Ο Μεσούτ Τσινάρ ιδιοκτήτης μαγαζιού με χαλιά στην Αδριανούπολη, αναφέρει πως τα τουρκικά χάλια έχουν ζήτηση από τους Έλληνες πελάτες και λέει : ¨ Καθημερινά έχουμε πελάτες που έρχονται από Ελλάδα. Τους αρέσουν τα τουρκικά χαλιά και τα βρίσκουν και φτηνά. Βρίσκουν επίσης πως η ποιότητα των χαλιών είναι πολύ καλή. Στο διάστημα αυτό πουλήσαμε πολλά χαλιά σε Έλληνες. Αγαπάνε ιδιαίτερα αυτά που έχουν αποχρώσεις του καφέ.  Καθώς οι διαστάσεις τους είναι παρόμοιες με εμάς, προτιμάνε τα τουρκικά χαλιά. Καθώς το δολάριο ανέβηκε, λόγω της διαφοράς στο συνάλλαγμα μπορούν και ψωνίζουν με άνεση¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanlilar-turk-yun-halilara-hayran-10263848/

21/11/2017

Σχ: Γιατί δεν πάνε να μείνουν κιόλας εκεί ;

Άλλωστε άχθος αρούρης είναι για την πατριδα μας…